Με την έλευση του Μαΐου, ξεκινά επίσημα η αντιπυρική περίοδος για το 2026. Για εμάς, στο Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα, αυτή η ημέρα δεν είναι απλώς η αρχή του καλοκαιριού, αλλά η αφετηρία της δικής μας προσφοράς για την προστασία του φυσικού μας πλούτου και των συνανθρώπων μας.
Η ετοιμότητά μας είναι η δύναμή μας
Οι μηχανές ζεσταίνονται, ο εξοπλισμός ελέγχεται και οι εθελοντές μας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα. Στόχος μας και φέτος είναι η άμεση παρέμβαση και η πρόληψη, ώστε να παραμείνει ο Μαραθώνας μας πράσινος και ασφαλής.
Μια θερμή παράκληση προς όλους:
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινή ευθύνη. Αποφεύγουμε κάθε εργασία στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά και μένουμε σε εγρήγορση.
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους εθελοντές, στο Πυροσβεστικό Σώμα και στους συμπολίτες μας μια ήσυχη και ασφαλή αντιπυρική περίοδο.
Καλό μήνα και καλή δύναμη σε όλους μας!
Ανακοίνωση Σωματείου Εθελοντων Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα































