Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Mamas Souvlaki Doner Kebab ετοιμάζει μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση που δεν πρέπει να χάσετε!
Το Σάββατο 30 Μαΐου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης Χάρης Παπασιδέρης ανεβαίνει στη σκηνή του Mamas για ένα μοναδικό live πρόγραμμα, με αγαπημένες επιτυχίες, ανεβασμένη διάθεση και πολύ κέφι μέχρι αργά το βράδυ.
Μια βραδιά που υπόσχεται να χαρίσει όμορφες στιγμές σε φίλους, παρέες και οικογένειες, αποτελώντας τον ιδανικό τρόπο για να αποχαιρετήσουμε τη φετινή σεζόν και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με χαμόγελα, τραγούδι και καλή παρέα.
Το Mamas Souvlaki Doner Kebab σας περιμένει για μια αξέχαστη μουσική εμπειρία, συνδυάζοντας ζωντανή διασκέδαση με αγαπημένες γεύσεις και άψογη φιλοξενία.
Mamas Souvlaki Doner Kebab
Λεωφόρος Φλέμινγκ 70, Διασταύρωση Ραφήνας
Κρατήσεις: 22940 77643
Κλείστε έγκαιρα το τραπέζι σας και ετοιμαστείτε για μια βραδιά που θα συζητιέται όλο το καλοκαίρι!





