Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, όταν μηχάνημα με κερματοδέκτη και λούτρινα παιχνίδια ανετράπη και καταπλάκωσε ένα αγοράκι ηλικίας 5 ετών.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Συνελήφθη ο υπεύθυνος του μηχανήματος
Μετά το ατύχημα, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του υπευθύνου για τη λειτουργία του μηχανήματος.
Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και εξετάζουν, μεταξύ άλλων, εάν το μηχάνημα ήταν επαρκώς στερεωμένο και αν τηρούνταν οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της ανατροπής. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να προκύψουν από την αστυνομική έρευνα και τον τεχνικό έλεγχο του εξοπλισμού.

































