Συνέντευξη Τύπου διοργανώνει ο Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2026, στις 19:30, στο εντευκτήριο Διασταύρωσης Ραφήνας, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις της ανδρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, καθώς και οι χορηγοί τους.
Το ενδιαφέρον, ωστόσο, στρέφεται στη «μεγάλη έκπληξη» και αλλαγή που προαναγγέλλει το διοικητικό συμβούλιο, έπειτα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Όπως αναφέρει ο σύλλογος, η πρωτοβουλία θα τιμήσει τους ιδρυτές της Θύελλας, καθώς η ιστορική ομάδα βαδίζει προς τη συμπλήρωση 70 ετών από την ίδρυσή της.
Στη συνέντευξη Τύπου έχουν προσκληθεί ΜΟΝΟΝ τα μέλη του συλλόγου και τα δημοσιογραφικά μέσα της πόλης.































