Το ζήτημα των κάθετων ιδιοκτησιών, με ιδιαίτερη αναφορά στη Λάκκα Αναβύσσου, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης του βουλευτή Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου, με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιάννη Μπούγα.
Όπως γνωστοποίησε ο κ. Οικονόμου, στη συνάντηση συμμετείχαν αντιπροσωπεία πολιτών και η Συνομοσπονδία Συλλόγων Ανατολικής Αττικής, μεταφέροντας τις εκκρεμότητες που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες.
Ο βουλευτής χαρακτήρισε θετική τη συνάντηση και παρουσίασε τη Λάκκα Αναβύσσου ως ενδεικτική περίπτωση ενός προβλήματος που αφορά και άλλες περιοχές της χώρας.
Αναφορά σε επόμενη νομοθετική ρύθμιση
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Μπούγας ανταποκρίθηκε θετικά και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σε επόμενη νομοθετική ρύθμιση.
Ο κ. Οικονόμου συνέδεσε την εξέλιξη αυτή με τη θετική στάση που, όπως ανέφερε, είχε προηγουμένως εκφράσει η υφυπουργός Περιβάλλοντος, Μαριλένα Σούκουλη.
Κλείνοντας, ο βουλευτής υπογράμμισε την πρόθεσή του να συνεχίσει τις παρεμβάσεις για τα προβλήματα των κατοίκων, αναφέροντας: «Είμαστε παρόντες κάθε μέρα, δίπλα στους πολίτες για τα καθημερινά τους προβλήματα, και δίνουμε λύσεις».






























