spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

O “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός” έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα!

 

 

 

Με την ευλογία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ και του Αιδεσιμολογιότατου Πατέρα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΑΓΟΥΡΟΥ έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ομώνυμου Ιερού Ναού.

Με την ευχή του Προέδρου κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ ….στα δύο άριστα με τα οποία παρουσιάζεται το νέο έτος 2020 ας προσπαθήσουμε να πάρουμε έστω και ένα ΚΑΛΩΣ και αυτό να ΜΑΣ προάγει στον ΧΡΟΝΟ μιας καλύτερης ΖΩΗΣ μας αλλά και στον ΑΙΩΝΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου “ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ”.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του Δημάρχου κ. Ζορμπά, ο Αντιδήμαρχος κ. Αργυρός Ιωάννης , επίσης ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής», κ. Οικονόμου Γεώργιος , ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και πρώην Δήμαρχος, κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος ο Πρώην Δήμαρχος κ Αντώνης Σιδέρης.

Παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Καψοκεφάλου Έφη ο Αντιδήμαρχος κ. Λέκκας Διονύσιος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Φωτεινού Ζωή, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μουχτούρη Γερασμία η Πρόεδρος του ΠΑΙΣΔΑΠ κ Αντωνοπούλου Ηλέκτρα, ο Πρόεδρος της Δημ. Βιβλιοθήκης κ. Παναγόπουλος Νικόλαος, η Οργαν.Γραμματέας του Αγιά Παρασκευή η Πόλη μαςκ. Μπελεχρή Νικολέττα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Ιωάννη κ. Βαβουγυιός Παναγιώτης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων κ. Γιάννης Αρβανιτάκης, και ο Υποστράτηγος ε.α. Δημητρίου Δημήτριος στον οποίο έπεσε και το ένα από τα φλουριά της πίτας.

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR