spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ο Δήμος Μαραθώνος στηρίζει την Τοπική Αγορά

 

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαβούλευση μεταξύ του προέδρου της Κοινότητας Νέας Μάκρης κ. Κωνσταντίνου Κουλούκουσα και των επιχειρηματιών του παραλιακού μετώπου με θέμα: «Πεζοδρόμηση – Μονοδρόμηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος».

Παρόντες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Αθλητικού & Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης ήταν: ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Τοπικός Σύμβουλος Νέας Μάκρης κ. Κωνσταντίνος Αναστασίου.

Ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, στην τοποθέτησή του, ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους επιχειρηματίες για τα δρομολογημένα έργα, αφουγκράστηκε τις επιθυμίες τους και υποσχέθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα κάνει το καλύτερο δυνατό, πάντα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος. Τόνισε, επίσης, ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση του Δήμου με συγκοινωνιολόγο της Σ.Β.Α.Κ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) προκειμένου να υπάρξει επιστημονική πρόταση για την «Πεζοδρόμηση – Μονοδρόμηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος», για την οποία (σ.σ. πρόταση) θα ενημερωθούν, σε νέα συνάντηση, οι επιχειρηματίες.

«Σήμερα είχαμε μια πολύ ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση με επιχειρηματίες της πόλης μας, κυρίως από τον χώρο της εστίασης, όπου, βασικό θέμα ήταν η πεζοδρόμηση – μονοδρόμηση του παραλιακού μετώπου της Νέας Μάκρης. Ανακοινώσαμε τα μέτρα που έχουμε πάρει από την αρχή της πανδημίας καθώς και άλλα που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Η στήριξη της Τοπικής αγοράς είναι βασική προτεραιότητα για εμάς και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να διευκολύνουμε και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες μας. Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR