spot_img
17.8 C
Rafina
Παρασκευή, 15 Μαΐου, 2026
spot_img

Σύριζα: Fake news η μετακόμιση Τσίπρα στα Λεγραινά

 

 

 

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Επειδή από χθες δημοσιεύματα τόσο στα Παραπολιτικά όσο και στο in.gr, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη «λαϊκή Κυψέλη» και διαφορά αλλά τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες.
Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην πρωθυπουργός μετακόμισε από την πολυκατοικία της Κυψέλης σε βίλα στα Λεγραινά, πριν περίπου ένα μήνα. Για προφανείς λόγους ενημερώθηκε αρμοδίως το αρχηγείο της Αστυνομίας προκειμένου στο σπίτι να υπάρχει 24ωρη σκοπιά και την ευθύνη της φύλαξης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα της Λαυρεωτικής, ανέφεραν τα ίδια δημοσιεύματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νοικιάζει αυτό το διάστημα βίλα στα Λεγραινά για να μεταβαίνει τα σαββατοκύριακα να ξεκουράζεται.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Η βίλα Μαρτίνου και ο Κ. Γιώτης
Ως πρόσφατα, η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα νοίκιαζε για τους καλοκαιρινούς μήνες ένα σπίτι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου. Το σπίτι ανήκει στην οικογένεια του εφοπλιστή Θ. Μαρτίνου και υπομισθωνόταν στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ, ο οποίος με τη σειρά του το μίσθωνε στον κ. Τσίπρα.
Όλα αυτά τα στοιχεία είχε δώσει με επιστολή του ο ίδιος ο κ. Μαρτίνος.

Η διαμονή του κ. Τσίπρα σε βίλα του Σουνίου, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Μάλιστα, ο γνωστός αρθρογράφος του Reuters Χιούγκο Ντίξον είχε αποκαλέσει τον πρώην πρωθυπουργό «ο σοσιαλιστής με το ελικόπτερο» και είχε γράψει στο Twitter, το 2015, τα εξής:

«Ο Τσίπρας πήγαινε κάθε ημέρα στη δουλειά με ελικόπτερο από τη βίλα που ανήκει σε εφοπλιστή», σχολιάζει ακόμη, ενώ παραθέτει και απόσπασμα σχετικού δημοσιεύματος των Financial Times, το οποίο γράφει: «Ο Τσίπρας προκάλεσε μιντιακή θύελλα αυτό το μήνα, όταν ο μεγαλύτερος γιος του γράφτηκε σε ένα από τα πιο ακριβά και μεγαλύτερου κύρους ιδιωτικά σχολεία. Στο μεταξύ, πέρασε το καλοκαίρι σε βίλα που ανήκει σε πλούσιο Ελληνα πλοιοκτήτη, πηγαίνοντας καθημερινά στο γραφείο του με ελικόπτερο».

Αυτή την εβδομάδα

Eurovision 2026: Στον μεγάλο τελικό η Κύπρος με την Antigoni – Οι 10 χώρες που πήραν την πρόκριση

Με ένταση, ανατροπές και αρκετό παρασκήνιο ολοκληρώθηκε ο Β’...

Γέρακας Bike Odyssey 2026: Επιστρέφει ο ιστορικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας από τον ΣΥ.Φ.Α

Bike Odyssey 2026: Επιστρέφει ο ιστορικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας...

Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη μετά την πτώση από πολυκατοικία στην Ηλιούπολη

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της πτώσης δύο 17χρονων...

Από 18 Μαΐου το Golden Princess ενώνει καθημερινά τη Ραφήνα με τη Νάξο Τήνο Μύκονο

Μία νέα καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση από τη Δευτέρα 18...

ΝΕΑ

Eurovision 2026: Στον μεγάλο τελικό η Κύπρος με την Antigoni – Οι 10 χώρες που πήραν την πρόκριση

Με ένταση, ανατροπές και αρκετό παρασκήνιο ολοκληρώθηκε ο Β’...

Γέρακας Bike Odyssey 2026: Επιστρέφει ο ιστορικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας από τον ΣΥ.Φ.Α

Bike Odyssey 2026: Επιστρέφει ο ιστορικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας...

Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη μετά την πτώση από πολυκατοικία στην Ηλιούπολη

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της πτώσης δύο 17χρονων...

Άνω Λιόσια: Τραυματισμός αστυνομικού της ΔΙΑΣ μετά από επίθεση 80 Ρομά

Σκηνές μεγάλης έντασης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (14/5)...

Σπύρος Λουκάτος: Όταν οι λέξεις χάνουν το νόημά τους…

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Λουκάτος εξανίσταται, και αυτό...

RPN.GR