spot_img
11 C
Rafina
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Σ. Τσίρκας παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση της τράπεζας Πειραιώς στο Μαραθώνα

 

 

 

Σήμερα Πέμπτη 1 Ιουλίου ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας,  παρουσία  Αντιδημάρχων , Δημοτικών Συμβούλων, του προέδρου της Κοινότητας  Μαραθώνα κ. Κώστα Λάσκου και του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα κ. Αλέξανδρου Βάρσου, παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση της τράπεζας Πειραιώς στον Μαραθώνα, δηλώνοντας έτσι την αντίθεση τους καθώς και την δυσαρέσκεια των δημοτών της Κοινότητας ως προς την πρόθεση της Διοίκησης να σταματήσει την λειτουργία του.

Πρόκειται για μια ακόμη ενέργεια στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειάς μας να παραμείνει ανοιχτό το κατάστημα.

Η Δημοτική Αρχή  έχει προβεί προηγουμένως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με κάθε αρμόδιο προκειμένου να αλλάξει η απόφαση της Διοίκησης, με βασικό στόχο να μην υποβαθμιστεί οικονομικά και κοινωνικά η ζωή του τόπου, των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών, αλλά και των αγροτών που τόσα χρόνια στηρίζουν την συγκεκριμένη τράπεζα, ως πρώην Αγροτική.

Παράλληλα, απευθυνθήκαμε με επιστολή και στον Πρωθυπουργό της χώρας όπου και υπενθυμίζουμε δηλώσεις στελέχους της Κυβέρνησης που ανέφεραν ότι σε έδρες Δήμων, όπως είναι και η Κοινότητα Μαραθώνα θα υπάρχει τουλάχιστον ένα κατάστημα συστημικής τράπεζας.

Αυτή την εβδομάδα

Μεθυσμένος οδήγησε ο Διαμαντής Καραναστάσης – πρόστιμο 350€ και αφαίρεση διπλώματος για έναν μήνα – rpn

H Τροχαία Αθηνών σταμάτησε τον πρώην βουλευτή Διαμαντή Καραναστάση...

Γκάλοπ αντιδημάρχων στον Δήμο Ραφήνας–Πικερμίου: Αποτύπωση λειτουργίας και προσδοκιών

Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα POLIS των αναλυτικών αποτελεσμάτων...

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες – Οι αγρότες στους δρόμους – Επεισόδια, φωτιές και δακρυγόνα

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα έξω από το Ευρωκοινοβούλιο στις...

Υψώθηκε η ελληνική σημαία στη φρεγάτα «ΚΙΜΩΝ» – Ξεκινά μία νέα εποχή ισχύος για το Πολεμικό Ναυτικό

Σε πανηγυρικό κλίμα παραδόθηκε την Πέμπτη στο Πολεμικό Ναυτικό...

ΝΕΑ

Γκάλοπ αντιδημάρχων στον Δήμο Ραφήνας–Πικερμίου: Αποτύπωση λειτουργίας και προσδοκιών

Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα POLIS των αναλυτικών αποτελεσμάτων...

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες – Οι αγρότες στους δρόμους – Επεισόδια, φωτιές και δακρυγόνα

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα έξω από το Ευρωκοινοβούλιο στις...

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου από το RPN.GR

Παρακολουθήστε την διά ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

Μάτι Ραφήνα: Aπαλλαγή του ΕΝΦΙΑ σε ακίνητα πυρόπληκτων – rpn

Παρεμβάσεις στο θέμα της πληρωμής ενοικίων και της καταβολής...

RPN.GR