spot_img
14.6 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής από 1-15/8 και στην Ανατολική Αττική(πρόγραμμα)

 

 

 

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεχίζεται το πολιτιστικό καλοκαίρι της Περιφέρειας Αττικής. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου οι φίλοι της μουσικής και του θεάτρου θα μπορούν να απολαύσουν, με δωρεάν είσοδο και με ασφάλεια, μοναδικές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Αττικής.

Το ενδιαφέρον του κοινού παραμένει αμείωτο  για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  που είναι γεμάτο από ενδιαφέρουσες και εξαιρετικά προσεγμένες εκδηλώσεις που προσφέρει η Περιφέρεια – με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και αρωγούς την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Μαίρη Βιδάλη και τον Τομεάρχη Πολιτισμού-Περιφερειακό Σύμβουλο, αρμόδιο για τις θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται  στο πλαίσιο των δημοτικών φεστιβάλ και εν γένει πολιτιστικών δράσεων των Δήμων της Αττικής.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

 

Ο Αύγουστος ξεκινάει με τη θεατρική παράσταση «Δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω» στο Ανοιχτό Θέατρο Αγροκηπίου στον Ασπρόπυργο στις 21:00 και την ίδια ώρα με το ELAIΩNAS FESTIVAL στο Βιομηχανικό Πάρκο Παλιών Πλεκτηρίων -Υφαντηρίων.

 

Στις 2 Αυγούστου ο Γιώργος Τσαλίκης δίνει συναυλία στο Θέατρο Άλσος Θεόγνιδος στα Μέγαρα στις 21:00, ενώ στις 3 Αυγούστου έρχεται η θεατρική παράσταση «100 Ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» στο 4ο Δημοτικό Σχολείο στη Μεταμόρφωση, στις 21:00 και στις 4 Αυγούστου η θεατρική παράσταση «η Σοφολογιοτάτη» στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου στο Μαρκόπουλο στις 21:00.

Συναυλία με το Σπύρο Πολυκανδριώτη θα απολαύσουν στις 5 Αυγούστου όσοι βρεθούν στην  Πλατεία Χαλκουτσίου στον Ωρωπό στις 21:00 και τη Θεατρική παράσταση «Η Παγίδα» όσοι επισκεφτούν το Νέο Πολιτιστικό Χώρο Σπάτων-Αρτέμιδος, στις 21:00. 

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου και Στέλιος Διονυσίου χαρίζουν μία μουσική βραδιά στις 6 Αυγούστου στην Παραλία της Δημοτικής Ενότητας Γαλατά, στις 21:00 και ο Γιώργος Τσαλίκης, ίδια μέρα και ώρα, θα τραγουδήσει στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας.

Στις 7 Αυγούστου, στις 21:00, η θεατρική παράσταση «Δον Καμίλο» θα ανέβει στη Δημοτική Ενότητα Βιλλίων στον Αύλειο Χώρο του Δημοτικού Σχολείου και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Σαββέρια Μαργιολά, ο Μάκης Ψαραδέλλης και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη θα δώσουν μία μοναδική συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα.

Συναυλία με το Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στις 8 Αυγούστου, στις 21:00, στην Πλατεία Αγίων Αποστόλων στον Ωρωπό και την ίδια μέρα και ώρα η θεατρική παράσταση «Το νησί των σκλάβων» θα «ανέβει» στο Νέο Πολιτιστικό Χώρο Σπάτων-Αρτέμιδος.

Το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου ολοκληρώνεται στις 14 του μήνα με τη συναυλία της Ιωάννας Λεγάκη στη Λουτρόπολη Μεθάνων, στις 21:00.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR