Α.Ο. Τρίγλιας Ραφήνας- Μάχη Μαραθώνα 0-2

295

Μία δυνατή και ψυχωμένη Μάχη Μαραθώνα πήρε μία μεγάλη νίκη με σκορ 2-0, απέναντι σε μία άτολμη και άχρωμη Τριγλία Ραφήνας.

Οι παίκτες του Πέτρου Τσιγκούλη μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Διονύσου, κέρδισαν όλες τις μονομαχίες στο νευραλγικό χώρο του κέντρου και δημιούργησαν ευκαιρίες να προηγηθούν με τους Φλώρο, Ζιάγκο καθώς και τον και Τζήμα, στην καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για την Μάχη Μαραθώνα.

Η Μάχη μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ζιάγκο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 52΄. Το γκολ για τους Μαραθωνίτες ήρθε στο 57΄ όταν ο Τζήμας εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, γύρισε ξανά στα πόδια του και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα του ανήμπορου να αντιδράσει Χρήστου Κύρκου. Στο 64΄ ήρθε το δεύτερο γκολ της Μάχης με τον Παυλάλη να δίνει την μπάλα στον Σένε και αυτός με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Απέναντι σε όλα αυτά η Τριγλία Ραφήνας είχε μόλις μία ευκαιρία με τον Σκαφίδα στο 71΄.

Τριγλία Ραφήνας: Κύρκος, Τσάγκαρης, Τσέπας (λ.τρ. 81’ Παπαδιονυσίου), Τσούκας (90’ Λαγός), Γαλανόπουλος (80’ Αρβανιτίδης), Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος, Σκαφίδας, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Πατσιούρας (57’ Ψηλιάκος).

Μάχη Μαραθώνα: Παππάς, Παυλάκης, Φλώρος, Βούσουλας, Αχμέτ, Τζήμας (91’ Παρούσος Αντ.), Σένε Κ. (92’ Δαρσινός), Νταής, Ζιάγκος, Σένε Α. (70’ Καχόπουλος), Σελαμάι (92’ Ρουστέμης).