Αφιέρωμα στην Χρύσα Σπηλιώτη από την ΑπόΔραση για καλό σκοπό

718

Τρεις ιστορίες…. Τρεις ιστορίες βγαλμένες μέσα από τη ζωή…. Ο καθένας μας βρήκε κοινά στοιχεία… Τρεις επίκαιρες ιστορίες… Τρεις ιστορίες με γέλιο με συγκίνηση με νοήματα. Τρεις ιστορίες που μας άφησε η Χρύσα Σπηλιώτη ,και η θεατρική ομάδα της Απόδρασης τις παρουσίασε αφιερωμένες στη μνήμη της χτες το βράδυ στο θεατράκι της στην Λ.Μαραθώνος 138 στην Ν.Μάκρη.

3 θεατρικά έργα διασκευασμένα από τη σκηνοθέτιδα Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, “Πόρτες”, “Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική;” και “Αγκα, σφι και φι” σε κείμενα της Χρύσας Σπηλιώτη  που έφυγε άδικα από κοντά μας στη καταστροφή της 23ης Ιουλίου 2018.

Οι ηθοποιοί έδωσαν όλη τους την ψυχή με φανταστικές ερμηνείες και καθήλωσαν τους θεατές που γέμισαν το θέατρο της ΑποΔρασης.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μέρος των εσόδων θα δοθεί σε εγκαυματίες της περιοχής που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά. 

Έπαιξαν με αλφαβητική σειρά : 
Έφη Αλεξάνδρου, Χριστίνα Βουλέλλη, Κώστας Γιαννέλος, Μάρθα Καντζάβελου, Νίκος Μισεγιάννης, Νίκος Ντίκας, Κατερίνα Παπαβασιλείου, Κάλλια Σταμούλη, Σταμάτης Σταμούλης, Μαρία Τσάχρα. 

Μετά την παράσταση η Πρόεδρος της ΑποΔρασης Σέβη Χριστοδούλου προσέφερε κρασί και αλμυρά σε όλους τους θεατές στην δροσερή αυλή της ΑποΔρασης.

Δείτε περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Κ.Τ