Ζητείται κυρία για φροντίδα – συντροφιά ηλικιωμένης.

644

Ζητείται κυρία με πολύ καλά έως άπταιστα ελληνικά, για φροντίδα και συντροφιά ηλικιωμένης 87 ετών, η οποία πάσχει από τη νόσο του Parkinson σε προχωρημένο στάδιο και διαμένει στην περιοχή της Διώνης στο Πικέρμι.

Οι ώρες απασχόλησής της θα είναι το ανώτερο 9 και το λιγότερο 8, από τις 1μμ έως τις 10 μμ (κάποιες φορές έως τις 9 μμ), καθημερινά εκτός Κυριακής που θα έχει το ρεπό της.Βασικά καθήκοντά της θα είναι χορήγηση φαρμάκων και η επίβλεψη της ηλικιωμένης ώστε να αποφεύγονται,στα πλαίσια του δυνατού,οι πτώσεις και οι τραυματισμοί,αν και το μεγαλύτερο διάστημα η ηλικιωμένη κυρία κάθεται στο αναπηρικό της καροτσάκι,ή είναι ξαπλωμένη ή κοιμάται στο κρεβάτι της.

Σε περίπτωση καλού και ζεστού καιρού,ανάλογα με την κατάσταση και την επιθυμία της ηλικιωμένης,μπορεί να γίνονται ολιγόλεπτες βόλτες στον κήπο της οικίας.

Σε περίπτωση που η προς ζήτηση κυρία μένει στην Διώνη ή στον Αγ. Σπυρίδωνα ή στο Πικέρμι, μπορεί να γίνεται η μεταφορά της τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρησή της.

Το ίδιο θα ισχύει αν μπορεί να έρχεται με μεταφορικό μέσο(λεωφορείο κλπ)στο κέντρο του Πικερμίου(εκκλησία Αγ.Χριστοφόρου).Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα είναι δικά της.