Αγωγή κατά του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου !

1113
Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν έχει σχέση με την αναφερόμενη αγωγή, αλλά έχει σχέση με προβλήματα που δημιουργούνται από παραλείψεις!

Κατά τους ισχυρισμούς της ενάγουσας, οι ζημίες που προκλήθηκαν στο όχημά της, επήλθαν συνεπεία παράνομων παραλείψεων των αρμοδίων οργάνων του Δήμου, προς συντήρηση της οδού και επαρκούς φωτισμού της!

Στις 2-11-2018, κοινοποιήθηκε κλήση του 26ου Μονομελούς Τμήματος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, για τον ορισμό ημερομηνίας συζήτησης της από 1-12-2016 Αγωγής της Δ. Λ. – Κ. κατά του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Με την αγωγή αυτή που η συζήτησή της προσδιορίστηκε αρχικά στις 27-5-2019, η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι ο Λ. Λ., οδηγώντας όχημα ιδιοκτησίας της, κινούμενος επί της οδού Αχαιών στο Ντράφι Πικερμίου με κατεύθυνση από Πεντέλη προς Πικέρμι και σε στροφή του δρόμου, πραγματοποίησε ελιγμό προκειμένου να αποφύγει μπάζα που είχαν αφεθεί σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχο και να πέσει σε κράσπεδο πεζοδρομίου.

Κατά τους ισχυρισμούς της ενάγουσας, οι ζημίες που προκλήθηκαν στο όχημά της, επήλθαν συνεπεία παράνομων παραλείψεων των αρμοδίων οργάνων του Δήμου, προς συντήρηση της οδού και επαρκούς φωτισμού της και ζητά ως αποζημίωση, να της επιδικασθεί ποσό 4.500 € που δαπάνησε για την αποκατάσταση του οχήματός της και ποσό 500 € για την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που ισχυρίζεται ότι υπέστη.

Λόγω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών η συζήτηση της αγωγής στις 27-5-2019 ματαιώθηκε και προσδιορίσθηκε εκ νέου για τις 20- 1-2020.