spot_img
32.4 C
Rafina
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
spot_img

Αγωνία στην Πάτρα: Έτοιμος να αποσωληνωθεί ο μικρός Φώτης

 

 

 

Πάτρα: Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για την πορεία της υγείας του 6χρονου Φώτη που τραυματίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (18-19/9) σε αγώνα καρτ στην Πάτρα, όταν ένα από τα αγωνιστικά οχήματα έπεσε πάνω του.

Όπως είπε στο OPEN ο αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Δημήτρης Μπάκος, «σήμερα θα λάβει χώρα η αποσωλήνωση, την τελική εικόνα θα την έχουμε σήμερα μετά την αποσωλήνωση. Ευχόμαστε όλοι για το καλύτερο».

Ο κ. Μπάκος ανέφερε ότι η μαγνητική τομογραφία που έγινε χθες (22.09) έδειξε μικρό αριθμό εγκεφαλικών βλαβών. «Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Η ΜΕΘ μας κάνει το καλύτερο» κατέληξε.

Παραμένει ωστόσο άγνωστο πότε θα βγει από αυτή την περιπέτεια ο 6χρονος. «Πηγαίνουμε βήμα βήμα» είπε χθες στο Newsbeast ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης. «Πρώτα κερδίσαμε το στοίχημα της ζωής, αύριο πάμε να κερδίσουμε το στοίχημα της αποσωλήνωσης, μεθαύριο ένα άλλο βήμα» εξήγησε.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Αποτελέσματα Πανελληνίων: Αναταράξεις στα Πολυτεχνεία – Εκρηκτική άνοδος στη Φυσική – Σημαντική ενίσχυση στα Μαθηματικά

Χαμόγελα και ευχάριστες εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...

Σύλλογος Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου: Μια προσφορά με αγάπη για την Κρήτη και την παράδοση

Μια όμορφη πράξη προσφοράς και σεβασμού προς την παράδοση...

ΝΕΑ

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και ΕΥΔΑΠ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μία χρονιά

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. συνεχίζουν...

RPN.GR