spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Αγριογούρουνο καταδιώκει τουρίστριες στη θάλασσα: Απίστευτο περιστατικό – viral video – rpn

 

 

Μία απρόσμενη – και σίγουρα αξέχαστη – συνάντηση είχαν δύο τουρίστριες που κολυμπούσαν αμέριμνες στα καταγάλανα νερά της Ιθάκης, όταν βρέθηκαν… αντιμέτωπες με ένα αγριογούρουνο μέσα στη θάλασσα!

Το απίθανο περιστατικό

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο μικρό νησάκι Άτοκος, σε θαλάσσια περιοχή όπου οι δύο γυναίκες είχαν φτάσει με σκάφος. Εκεί, αποφάσισαν να απολαύσουν μια βουτιά στα τιρκουάζ νερά. Όλα έδειχναν ιδανικά – μέχρι που εμφανίστηκε ο απρόσκλητος επισκέπτης.

Από το βουνό… στο κύμα

Ένα αγριογούρουνο, πιθανότατα εξοικειωμένο με την ανθρώπινη παρουσία ή αναζητώντας τροφή, βρισκόταν ήδη μέσα στο νερό. Οι τουρίστριες το πλησίασαν άθελά τους και τότε το άγριο θηλαστικό στράφηκε προς το μέρος τους και άρχισε να τις καταδιώκει μέσα στη θάλασσα.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα πανικού και φωνών, οι γυναίκες κατάφεραν να απομακρυνθούν και να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σκάφος τους, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

Viral στα social media

Το ευτράπελο καταγράφηκε από την υπόλοιπη παρέα που βρισκόταν στο σκάφος και σύντομα το βίντεο έγινε viral στα social media, με χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια – άλλοτε χιουμοριστικά, άλλοτε απορημένα για την απροσδόκητη θαλάσσια… συμβίωση.

“She was cute from a distance”, σχολίασε ειρωνικά μία από τις τουρίστριες, ανεβάζοντας το βίντεο με hashtag #GreekSummer και #WildEncounters.

Όπως εξηγούν γνώστες της περιοχής, τα αγριογούρουνα δεν είναι ασυνήθιστο θέαμα σε απομονωμένες νησίδες, καθώς συχνά φτάνουν εκεί κολυμπώντας ή μεταφέρονται ακούσια με σκάφη. Ωστόσο, σπάνια πλησιάζουν ανθρώπους και ακόμα πιο σπάνια μπαίνουν σε… καταδίωξη.


Η συνάντηση αυτή σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στις δύο τουρίστριες – και θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά του φετινού καλοκαιριού στο Ιόνιο.

 

She was cute from the distance ??@grace ray @Allegra ??

ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Αυτή την εβδομάδα

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

Τραγωδία στην Ψάθα: Νεκροί ένας Έλληνας και ένας Δανός από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς...

RPN.GR