Ακαδημία SHOTOKAN KARATE Ραφήνας:Γιατί ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής!

388

Το shotokan karate είναι μια ολοκληρωμένη μορφή άσκησης, που στηρίζεται σε σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και βελτιώνει τη σωματική, ψυχική και πνευματική κατάσταση του ανθρώπου, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Προσφέρει στον αθλούμενο ψυχική και σωματική ευεξία, διαμόρφωση σωστού χαρακτήρα και φυσικά την δυνατότητα να προστατεύσεις τον εαυτό σου σε περιπτώσεις αυτοάμυνας.

Όταν η επιθυμία για άσκηση γίνεται ζωτική ανάγκη, τότε το Shotokan karate μπαίνει στην καθημερινότητά σου.

Η εκμάθηση του αθλήματος του Shotokan karate προσφέρει στην υγεία του σώματος και του νου  πολλά παραπάνω από τη συνηθισμένη γυμναστική.

Διευρύνει τις ατομικές μας ικανότητες, μας προσφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ένα γενικότερο αίσθημα ψυχικής ισορροπίας και μαχητικότητα. Το τελευταίο, βοηθά ειδικά στα σοβαρά προβλήματα υγείας.

φωτο από fb shotokan karate rafinas

Τώρα μπορούμε και στην Ραφήνα να μπούμε σε έναν άλλο τρόπο ζωής,εμείς και τα παιδιά μας σε έναν πεντακάθαρο χώρο υψηλής αισθητικής που σέβεται όλα τα ευρωπαικά και διεθνή στάνταρ, με εξαιρετικές σύγχρονες εγκαταστάσεις με συστήματα εξαερισμού-αερισμού για υποδειγματική άθληση των παιδιών μας, και να διδαχθούμε από τον Προπονητή Γιάννη Μαθιόζoγλου,τον εξαιρετικό αυτό δάσκαλο 3o DΑΝ S.Κ.Ι.F.-EΛ.O.K!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 67344528_2314881798761135_97867302355075072_n.jpg

Νέα Τμήματα: Παιδιών-Εφήβων-Ενηλίκων
Πληροφορίες καθημερινά 18:00-21:00

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ενημερωθείτε με λεπτομέρειες ΕΔΩ

Και μην ξεχνάμε ότι το Καράτε δεν έχει σχέση με τη βία, έχει να κάνει με απλούς ανθρώπους, που αναζητούν την ευτυχία, την αγάπη και τη γαλήνη του πνεύματος στην καθημερινότητα.

Εικόνα κεφαλίδας για τον ιστότοπο

K.T