spot_img
15.9 C
Rafina
Τετάρτη, 6 Μαΐου, 2026
spot_img

Ακύρωνονται οι μαθητικές παρελάσεις. Εξ΄αποστάσεως μαθήματα για Γ’ Λυκείου

 

 

 

Tην ματαίωση των μαθητικών παρελάσεων με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού ανακοίνωσε μέσω του ΣΚΑΙ 100,3 η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Παράλληλα ανακοινώσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από το υπουργείο πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης κυρίως για τους μαθητές της Γ Λυκείου και για τα εξεταζόμενα μαθήματα .
Ανέφερε ότι το υπουργείο είναι σε επικοινωνία με 3 εταιρείες ενώ θα αξιοποιηθεί και η δημόσια τηλεόραση κυρίως για τις μικρότερες ηλικίες.

Σημείωσε  ότι το υπουργείο είναι σε επικοινωνία με τους πρυτάνεις για τα πανεπιστήμια  τα οποία όπως ανέφερε είναι πιο εξοικειωμένα.
   
Για το ενδεχόμενο παράτασης του κλεισίματος των σχολείων μετά τις 24 Μάρτιου (πέραν των 14 ημερών) η κ. Κεραμέως  ανέφερε ότι το υπουργείο Παιδείας ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών οι οποίοι εξετάζουν όλα τα δεδομένα διαρκώς.
“Αν το μέτρο χρήζει ανανέωσης είμαστε έτοιμοι για όλα” τόνισε η υπουργός Παιδείας ξεκαθαρίζοντας ότι “δεν θα χαθεί η σχολική χρονιά, δεν θα χαθεί η ακαδημαϊκή χρονιά”. 

ΠΗΓΗ:skai.gr

Αυτή την εβδομάδα

Πέθανε ο παπα-Τσάκαλος

Ο ιερέας που ξεχώρισε για τον αυθόρμητο λόγο και...

Ραφήνα: Ισχυρός θόρυβος και πολύωρη διακοπή ρεύματος – Πιθανή έκρηξη μετασχηματιστή

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/5) στη Ραφήνα,...

ΝΕΑ

Πέθανε ο παπα-Τσάκαλος

Ο ιερέας που ξεχώρισε για τον αυθόρμητο λόγο και...

Διασταύρωση Ραφήνας: Έλα στην ομάδα του Mamas Souvlaki Doner Kebab! – θέσεις εργασίας

Αναζητούμε νέα άτομα με όρεξη για δουλειά, θετική ενέργεια...

ΕΕΑ – Νέα μεγάλη έρευνα: Συρρίκνωση των πωλήσεων κατά την πασχαλινή περίοδο

Η εμπορική κίνηση κατά την Πασχαλινή περίοδο αποτυπώνεται σε...

RPN.GR