Ανακοίνωση από RPN.GR προς τους αναγνώστες μας

1089

Θα ήθελα να πληροφορήσω τους αγαπητούς μας αναγνώστες και όλους όσοι μας διαβάζουν και μας ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα ότι ιδιοκτήτρια και αποκλειστική κάτοχος του ονόματος(domain name) του rpn.gr είμαι εγώ,η Τράση Αικατερίνη.

Τα γραφεία της επιχείρησής μου το αντικείμενο της οποίας είναι υπηρεσίες ιστοφιλοξενίας(web hosting),διαφημίσεις,συνεχής ροή εικόνας και ήχου,επαγγελματικές φωτογραφήσεις,ραδιοφωνικές εκπομπές,web portals,υπηρεσίες παραγωγής ταινιών κλπ.βρίσκονται στην Ραφήνα,στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών 24,τηλ.2294022034-6945673001.

 

Η μοναδική επίσημη σελίδα του rpn.gr στο facebook είναι η Rafina Pikermi News

Πληροφορώ επίσης τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται ή που επιθυμούν να διαφημιστούν στο site ότι αποκλειστικά και μόνο εγώ εισπράττω χρήματα,διαπραγματεύομαι τους όρους πληρωμής και είμαι υπεύθυνη απέναντι στον νόμο εκδίδοντας τιμολόγια παροχής υπηρεσιών.

Σας ενημερώνω επίσης ότι είμαι η μοναδική αρθογράφος και έχω την απόλυτη ευθύνη για ό,τι δημοσιεύεται στο rpn.gr.

Το λογότυπο του R.P.N μου ανήκει 100% και απαγορεύεται να το χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε χωρίς την έγγραφη άδειά μου.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου απέναντι σε οποιονδήποτε συκοφαντεί εμένα ή τις ιστοσελίδες ιδιοκτησίας μου ,με απειλεί ή παριστάνει τον ιδιοκτήτη περιουσιακών μου στοιχείων και αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

Για τα ανωτέρω είναι ενήμερο το Τ.Α Ραφήνας και η Δημοτική Αρχή Ραφήνας-Πικερμίου.

 

Αικατερίνη Νικ.Τράση
Ιδιοκτήτρια www.rpn.gr
Κυπρίων Αγωνιστών 24
Ραφήνα , ΤΚ.19009
τηλ.2294022034,6945673001