Ανάστατοι οι Πικερμιώτες!Σύγκληση έκτακτου Τοπικού Συμβουλίου με αφορμή το χτεσινό δυστύχημα στην Λεωφ.Μαραθώνος

1076

Χαμός γίνεται από χτες το απόγευμα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις ομάδες του Πικερμίου.

Αναστατωμένοι οι Πικερμιώτες με αφορμή ένα ακόμη δυστύχημα,έναν ακόμη νεκρό,έναν αγαπητό συμπολίτη μας,είναι πολύ δυσαρεστημένοι και ζητούν άμεσα μέτρα.

Το Πικέρμι είναι πλέον ένας τόπος όπου χιλιάδες άνθρωποι έχουν επιλέξει ως μόνιμη κατοικία τους,ως κατά το πλείστον οικογενειάρχες,με πολλούς οικισμούς και απλωμένο σε πολύ μεγάλη έκταση.

Καθημερινά λοιπόν η Λεωφόρος Μαραθώνος γεμίζει ανθρώπους κάθε ηλικίας,πάρα πολλά παιδιά που φοιτούν στα σχολεία της περιοχής,και επίσης είναι πέρασμα χιλιάδων αυτοκινήτων από τον Μαραθώνα και όλες τις περιοχές που κινούνται προς Αθήνα και Αττική οδό.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν διαβάσεις,παρά μόνο δυο,στην Πλατεία Πικερμίου.Όποιος λοιπόν θέλει να ψωνίσει στα σούπερ Μάρκετ της περιοχής,πρέπει να διανύσει 500 μέτρα να πάει και άλλα 500 να επιστρέψει,πράγμα πολύ δύσκολο για ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας.

Πολλοί διερχόμενοι οδηγοί,λόγω ελλείψεως παιδείας και αστυνόμευσης,αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες με τα γνωστά αποτελέσματα.

Συνεχώς τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα,και νεκροί συνάνθρωποί μας.

Αυτό πρέπει πια να τελειώσει.Σύμφωνα με πληροφορίες μας,η Τοπική Σύμβουλος,συμβολαιογράφος και Πρόεδρος των Ιωνίδων,Σίσσυ Κατσούδα,ζήτησε απο τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλο,σύγκληση έκτακτου τοπικού συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί το φλέγον αυτό θέμα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σας κρατάμε ενήμερους.Κ.Τ