spot_img
14.4 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Κυρία Τσεβά να είστε ειλικρινής- Η πίεση της αντιπολίτευσης οδήγησε στην αναβολή του ΔΣ και όχι η ανύπαρκτη πολιτική σας – rpn

Ακολουθεί δελτίο τύπου της ”Δύναμης Ανάπτυξης” για το φλέγον θέμα του σημερινού Περιφερειακού Συμβουλίου:


Τολμά να μιλά για μικροπολιτική η κα Τσεβά που δεν μπορεί να ασκήσει καν πολιτική; Που δεν μπορεί όπως παραδέχθηκε να απαντά στις ερωτήσεις των συμβούλων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο; Που έχει αφήσει το Δήμο και τους πολίτες βορά στις ορέξεις των συμφερόντων. Που περιμένει να πιστέψουν οι πολίτες ότι από μόνη της αποφάσισε την αναβολή του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, αλλά «λόγω αργιών δεν εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση»;

Πρόλαβαν όμως και έγραψαν στην κα Τσεβά μία απάντηση στο πόδι που μιλάει για μικροπολιτική εκμετάλλευση του θέματος του Master Plan του λιμανιού Ραφήνας, χωρίς να γνωρίζουν ότι πολύ πρόσφατα η κα Τσεβά υπέπεσε σε σωρεία λαθών (σκόπιμα) για να μην υπάρξει καμία αντίδραση του Δήμου στο τερατώδες αυτό σχέδιο. Αναφέρω μόνο ορισμένα από αυτά:

  • Πού ήταν η κα Τσεβά να ενημερώσει τους πολίτες και τους δημοτικούς συμβούλους ότι το θέμα θα συζητηθεί στο Περιφερειακό συμβούλιο; Απούσα ώστε να αποτρέψει το να παραβρεθούμε.
  • Πού ήταν η κα Τσεβά να εισάγει σχετικό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, έστω και την τελευταία ημέρα, ώστε να έχει το δικαίωμα ο Δήμος να καταθέσει επίσημα απόψεις στη δημόσια διαβούλευση; Απούσα ώστε να φιμώσει τη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου και να χάσει το δικαίωμα παρέμβασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
  • Πού ήταν η κα Τσεβά να στηρίξει τη διαπαραταξιακή που είχαμε προτείνει ώστε όλες οι παρατάξεις να «βάλουν πλάτη» για να αποτραπεί με συγκεκριμένο πλάνο ενεργειών το Master Plan; Απούσα προσπαθώντας να αποφύγει αρχικά και να δυναμιτίσει στη συνέχεια τη διαπαραταξιακή.
  • Πού ήταν η κα Τσεβά όταν της ζητήσαμε να υπογράψουμε κοινό μνημόνιο ενεργειών ενάντια στο Master Plan; Απούσα διότι όπως είπε «Είναι δήμαρχος και δεν μπορεί άλλα να συμφωνεί στα γραφεία των Υπουργών και άλλα να υπογράφει στη διαπαραταξιακή».
  • Πού ήταν η κα Τσεβά όταν ενημερώθηκε για τα φοβερά σχέδια του Master Plan να ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους; Απούσα μήπως καταφέρει να μειώσει τις αντιδράσεις.
  • Πού ήταν η κα Τσεβά όταν ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας ήρθε να ενημερώσει, να προσκαλέσει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο; Απούσα ώστε να μη λάβουμε επίσημη ενημέρωση ως αντιπολίτευση.

Επί ποδός λοιπόν το rafinatanews.gr και η Δημοτική Αρχή Τσεβά να υπεραμυνθούν της ανικανότητας διοίκησης που όλοι έχουμε βιώσει τους τελευταίους 9 μήνες.

Και η απορία παραμένει εάν οι λιγοστοί δημοτικοί σύμβουλοι και το rafinatanews.gr που έχουν απομείνει και στηρίζουν με νύχια και με δόντια την κα Τσεβά έχουν τυφλωθεί από την ξαφνική εξουσία, ή εάν όντως δεν βλέπουν τη σωρεία πολιτικών σφαλμάτων ή εάν δεν τους ενδιαφέρει η πορεία του Δήμου μας.

 

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Επικεφαλής Ανδρέας Βασιλόπουλος

 

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR