spot_img
25.5 C
Rafina
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
spot_img

Άνδρος: πρωινές καλοκαιρινές αναμετρήσεις

 

 

 

Ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα Σάββατο πρωί από Ραφήνα: το Supeerferry και το Aqua Blue για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. Έφτασαν μαζί στην Άνδρο. Πρώτο μπήκε στο Γαύριο το Superferry. Όμως λόγω αποβίβασης 200 ΙΧ καθυστέρησε. Έφυγε πίσω από το Aqua Blue. Μέχρι την Τήνο είχαν μια μικρή απόσταση. Μπήκαν σχεδόν μαζί στο λιμάνι της Τήνου.

Από εκεί και μετά το Superferry πήγε Μύκονο και το Aqua Blue γύρισε προς Ραφήνα όπου έχει απογευματινό δρομολόγιο για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο στις 16:30. Το Aqua έχει λόγο περίπλοκα δρομολόγια γιατί δύο φορές την εβδομάδα πάει και Ικαρία-Σάμο. Αναλυτικά τα έχουμε δημοσιεύσει σε προηγούμενη ανάρτηση.

 Ο αναγνώστης μας στη βεράντα του στον Άγιο Πέτρο κατέγραψε φωτογραφικά αυτή την πρωινή κόντρα των δύο καραβιών που έπλεαν το ένα πίσω από το άλλο με αντίστοιχη ταχύτητα. Ένα ωραίο και εντυπωσιακό θέαμα στην ήρεμη πρωινή θάλασσα σε μια μέρα που όλοι την περιμένουν από τις πιο ζεστές του καλοκαιριού. Μια μέρα που για όσους είναι πλάι στη θάλασσα ή στα πλοία που ταξιδεύουν νοιώθουν σίγουρα καλύτερα. Αλλά και για όσοι βλέπουν αυτές τις εικόνες των πλοίων = που διασχίζουν το Αιγαίο – ίσως νοερά νοιώθουν κάτι από την ανάσα της θάλασσας.

“ΕΝ ΑΝΔΡΩ”

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Πέντε εβδομάδες πριν τη συναυλία του Χαρούλη, τα μισά εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία του Γιάννη...

Με μουσική, χορό και ρακές αποχαιρέτησαν τη σεζόν οι Κρήτες Ραφήνας– Πικερμίου (φωτο – βίντεο)

Μια όμορφη κρητική βραδιά, γεμάτη μουσική, χορό, γεύσεις και...

Ντράφι: Εκπαίδευση κατοίκων στην πυροπροστασία με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων

Μια σημαντική δράση ενημέρωσης και πρακτικής εκπαίδευσης για την...

ΝΕΑ

Ντράφι: Εκπαίδευση κατοίκων στην πυροπροστασία με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων

Μια σημαντική δράση ενημέρωσης και πρακτικής εκπαίδευσης για την...

Ραφήνα: Σκληρή επίθεση Μπατάλη στη διοίκηση Τσεβά- ”Τα αεροπλάνα λαλούν και η Δήμαρχος χορεύει…”

  «Πανηγυρίζει για μια δυσμενή απόφαση» Με ιδιαίτερα αιχμηρή γλώσσα τοποθετήθηκε...

Ραφήνα: Σφοδρή κριτική Τσεμπέρη στη διοίκηση Τσεβά για τις υπερπτήσεις- ”με την πραγματικότητα σαν νερό με λάδι”

«Η πραγματικότητα δεν κρύβεται με ανακοινώσεις» Νέα πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί...

RPN.GR