spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ανέκδοτο βίντεο της 23/07/2018 από το Κόκκινο Λιμανάκι

 

 

 

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πριν από λίγο ο Μάκης Ασβεστάρης από την Πολιτική Προστασία Ραφήνας θα δείτε πως οι Ραφηνιώτες Μάνος Τσαλιαγκός και Κώστας Ζαμπάρας μαζί με τον Μάκη Ασβεστάρη προσπαθούν να σώσουν όσους ανθρώπους μπορούν.

O Μάκης Ασβεστάρης αναφέρει χαρακτηριστικά: Τριμελες το πληρωμα, με το οποιο βιωσαμε μια απο τις πιο καταστροφικες πυρκαγιες των τελευταιων ετων. Κωστας, Μανος, Μακης. Δυσκολα αντιμετωπιζεις τοσο αντιξοες καταστασεις, ψυχικα και σωματικα, χωρις ενα εμπειρο και εμπιστο πληρωμα.
Μάτι 23 Ιουλίου 2018, δεν ξέρω πως μπορείς να εξηγήσεις κάτι που μετά από 3 χρόνια δεν το έχεις χωνέψει ακόμα, πόσες ψυχές χάθηκαν μέσα σε λίγο χρόνο μέσα σε λίγα στρέμματα.
Έβλεπες ανθρώπους να τρέχουν παντου προς κάθε κατεύθυνση. όπου γυρναγαμε το κεφάλι μας βλέπαμε έναν άνθρωπο ένα ζώο μια περουσια να χρειάζονται βοήθεια και τρέχαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε!
Όταν με το πυροσβεστικό καταφέραμε και προλαβαμε να περάσουμε μπροστά από την φωτιά και να μπουμε μέσα στο μάτι ακόμα δεν είχαμε καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής εκεί δεν το είδαμε αλλα το ζήσαμε!!
Κανένας πυροσβέστης δεν είναι ήρωας και ουτε θέλει να γίνει στην ζωή του ήρωας, θέλει απλά να βοηθήσει τον διπλανο του να σώσει ότι μπορεί να κάνει την ΔΟΥΛΕΙΑ του όσο καλύτερα μπορεί και ύστερα να γυρίσει όσο γίνεται ήρεμος να κοιμηθεί.
Για αυτό τον λόγο θα ήθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον φίλο μου Κώστα Ζαμπάρα που από το 2011 και μετά με εχει εμπιστευτεί αρκετές φορές σε αρκετά συμβάντα και σχεδόν παντα, μα παντα, δουλεύουμε στα όρια μας χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο περα απο την δουλειά μας εκείνη την στιγμή.
Και ένα ακομη ευχαριστώ στον Μάνο Τσαλιαγκό που εκείνη την μέρα μας εμπιστευτηκε και μας πίστεψε και μπήκαμε μέσα στο μάτι να σώσουμε κόσμο!
Και τον μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους τους πολιτες / εθελοντές που εκείνες τις μέρες ο καθένας από το ποστο δουλεψανε όσο καλυτερα μπορούσαν για να γίνει αυτό το κακό όσο το δυνατό μικρότερο.

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR