spot_img
14.4 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Άννα Φόνσου: Δεν δέχομαι την παρένθετη μητέρα – Τη μισώ αυτή τη γυναίκα που δίνει το παιδί

 

 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Άννα Φόνσου τοποθετήθηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις παρένθετες μητέρες.

Η ηθοποιός ανέφερε πως ενώ συμφωνεί με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, διαφωνεί με το να αποκτούν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι πιο πολλοί φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι. Έχουν χιούμορ, μου αρέσουν και οι μεγαλύτερες φυσιογνωμίες στην Ελλάδα ήταν ομοφυλόφιλοι. Εγώ έχω αντίρρηση, δεν είμαι κανένας φιλόσοφος. Έχω αντίρρηση να κάνουν παιδιά με παρένθετη μητέρα. Δεν μπορείς να μου στερήσεις εμένα τη μητρότητα, γιατί εσύ μπορείς να βάλεις εύκολα μία να σου κάνει ένα παιδί και να το μεγαλώσεις. Έχουν λύσει πάρα πολλά προβλήματα οι ομοφυλόφιλοι. Θα βρούνε τον τρόπο να έχουν παιδάκι. Έχω αντίρρηση γιατί το παιδί μεγαλώνει, θα πάει στο σχολείο και τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, να το κοροϊδεύουν και να του λένε ποια είναι η μαμά σου και ποιος ο μπαμπάς σου».

Στη συνέχεια η Άννα Φόνσου, δήλωσε:«Έχει τύχει με δύο φίλους μου που υιοθέτησαν ένα παιδάκι μόλις γεννήθηκε. Όταν μεγάλωσε και πήγε στο σχολείο, του έλεγαν “έχεις δύο γκέι και ποιος είναι ο μπαμπάς σου και ποιος η μαμά σου”. Το παιδί έπαθε βαριά κατάθλιψη, είναι με φάρμακα πάρα πολλά χρόνια και τώρα έχει επέμβει μία δομή να τους το πάρουν γιατί το παιδί δεν θέλει να είναι εκεί, τους βλέπει εχθρούς του. Είναι 12 χρονών».

Κλείνοντας μίλησε και για τις παρένθετες μητέρες: «Δεν κάνουμε βήματα με το να στερήσουμε στις γυναίκες να γεννάνε. Τι βήμα είναι αυτό; Από τότε που γεννήθηκα εγώ και εσύ, μας λένε “α να παντρευτείτε, να κάνετε παιδάκια”. Δεν πρέπει να το στερήσουν αυτό. Ε όχι, για να αφήσουμε τους γκέι να γεννάνε; Να υιοθετήσουν και να το πούνε στο παιδί αμέσως, να υπάρχουν ψυχολόγοι και να του πούνε “εμείς σε πήραμε, η μαμά σου και ο μπαμπάς σου δεν υπάρχουν”. Αυτό το δέχομαι, δεν δέχομαι την παρένθετη μητέρα. Τη μισώ αυτή τη γυναίκα που δίνει το παιδί. Δεν έπαθε τίποτα που 9 μήνες μέσα στον οργανισμό της μεγάλωνε έναν άνθρωπο; Τόσο εύκολα το δίνει, αν της δώσουν διαμέρισμα και λεφτά; Δεν μπορώ να το δεχτώ. Στη νομοθεσία έφτασαν στο να παντρεύονται και παντρεύονται».

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR