Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρ.Βασιλόπουλος:Laptop και tablet στους μαθητές που δεν έχουν τρόπο να συνδεθούν στις πλατφόρμες τηλε-εκπαίδευσης.

554

O Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος ενημερώνει όλους τους μαθητές του δήμου μας που δεν έχουν υπολογιστές και tablets να επικοινωνήσουν με τους διευθυντές των σχολείων, καθώς και να προωθήσουν το μήνυμα αυτό σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Ακολουθεί η επείγουσα ενημέρωση του κ.Βασιλόπουλου:

Laptop και tablet στους μαθητές που δεν έχουν τρόπο να συνδεθούν στις πλατφόρμες τηλε-εκπαίδευσης.
Με επείγουσα επιστολή το Υπουργείο ζητά την καταγραφή αναγκών σε φορητούς υπολογιστές και tablet ανά σχολική μονάδα, προκειμένου να υποστηριχθεί η εκπαιδευτική διαδικασία που γίνεται εξ αποστάσεων λόγω του κορωνοϊού.

Η εγκύκλιος έχει ημερομηνία 07/04/20, σήμερα ήρθε σε γνώση μου και έχει καταληκτική ημερομηνία αύριο το πρωί !!! Από πλευράς μου ενημέρωσα ΑΜΕΣΑ με email τους διευθυντές των σχολείων Ραφήνας και Πικερμίου.

Παρακαλώ όμως γονείς και μαθητές που έχουν πρόβλημα να επικοινωνήσουν απευθείας με τους διευθυντές των σχολείων τους, καθώς και να προωθήσουν το μήνυμα αυτό σε άλλους ενδιαφερόμενους.
Ευχαριστώ.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Ραφήνας και του Πικερμίου