spot_img
16.4 C
Rafina
Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γαβριήλ: Καμία ανοχή σε μειοψηφίες «κουκουλοφόρων» της νύχτας, στη βία και την καταστροφή της περιουσίας όλων μας

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή σε μειοψηφίες «κουκουλοφόρων» της νύχτας, στη βία και την καταστροφή της περιουσίας όλων μας.
Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εκπαιδευτικής μας κοινότητας καταβάλλοντας τεράστιες προσπάθειες να κρατήσουμε τα σχολεία μας σε υψηλό επίπεδο, αλλά και να τα «οχυρώσουμε» στο βαθμό που μπορούμε έναντι του covid-19 με σειρά αλλεπάλληλων μέτρων.
 Αυξήσαμε τον αριθμό του προσωπικού καθαριότητας κατά +50% από την πρόβλεψη του νόμου με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και των σχολικών επιτροπών.
 Στηρίξαμε τα αιτήματα της μαθητικής κοινότητας ως δίκαια και κάναμε κι εκεί κινήσεις, με διάλογο, ψυχραιμία και νηφαλιότητα.
 Η σημερινή δράση και πάλι μιας μειοψηφικής ομάδας «κουκουλοφόρων» , που κρύβονται πάντα και επιμελώς πίσω από τη μαθητική κοινότητα, προβοκάροντας τον ίδιο τους τον αγώνα και τα αιτήματά τους.
Μιας ομάδας κρυμμένων πάντα στο σκοτάδι, που αμαυρώνουν τη μαθητική κοινότητα, και επιβάλουν με τη βία και το έτσι θέλω την «άποψή» τους, έναντι των πολλών.
Σήμερα η «άποψή» τους ήταν να προσπαθήσουν να διαρρήξουν ξανά το σχολικό συγκρότημα στο Γυμνάσιο Λύκειο Ραφήνας, να τραυματίσουν δημοτικό υπάλληλο πετώντας πέτρες και στη συνέχεια να εξαφανιστούν.
Αυτή η μειοψηφία του έτσι θέλω, ΔΕΝ κάνει αγώνα. ΔΕΝ διεκδικεί. Τραμπουκίζει και βανδαλίζει τη νύχτα όσα όλοι μας κτίζουμε τη μέρα. Δεν ξέρω αν ανήκουν στη μαθητική κοινότητα των παιδιών μας που διεκδικούν. Δεν μπορεί να είναι. Δε θέλω να πιστέψω καν ότι είναι. Μόνο τους αμαυρώνει.
Παναγιώτης Γαβριήλ
Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Η νέα διατροφική αλυσίδα: Εκπομπή με την διαιτολόγο μας Χριστίνα Κουτζαβεκιάρη (βίντεο)

Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα διατροφική πυραμίδα 2025-2030. Μία ιστορική...

Παλλήνη: Προσοχή σε απόπειρες εξαπάτησης πολιτών από άτομα που προσποιούνται υπαλλήλους της ΔΕΗ

Προσοχή σε απόπειρες εξαπάτησης πολιτών από άτομα που προσποιούνται...

Game Day για τον Αργοναύτη Ραφήνας με την Ένωση Ηλίου – Μία πόλη, μία ομάδα

Η μπασκετική Ραφήνα μπαίνει ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Την...

Β.Μπουρνούς: Η Δήμαρχος των «ψευδών» και της φυγής: 30 λεπτά αλήθειας στο Ντράφι

Χθες πρωί στο Ντράφι, στον χώρο του Εντευκτηρίου —ένα...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας–Πικερμίου: συνάντηση με μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας–Πικερμίου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

ΝΕΑ

Η νέα διατροφική αλυσίδα: Εκπομπή με την διαιτολόγο μας Χριστίνα Κουτζαβεκιάρη (βίντεο)

Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα διατροφική πυραμίδα 2025-2030. Μία ιστορική...

Παλλήνη: Προσοχή σε απόπειρες εξαπάτησης πολιτών από άτομα που προσποιούνται υπαλλήλους της ΔΕΗ

Προσοχή σε απόπειρες εξαπάτησης πολιτών από άτομα που προσποιούνται...

Game Day για τον Αργοναύτη Ραφήνας με την Ένωση Ηλίου – Μία πόλη, μία ομάδα

Η μπασκετική Ραφήνα μπαίνει ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Την...

Συναυλία αγάπης και μουσικής για την ‘ΓΑΛΙΛΑΙΑ” από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ στηρίζουν τη ΓΑΛΙΛΑΙΑ και τιμούν τον...

RPN.GR