Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης στην ΄΄Δημοτική Αλλαγή΄΄: Έχουμε ήδη προχωρήσει στις αναγκαίες προμήθειες – παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης

392

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, οι Διοικήσεις των ΝΠΔΔ  (Φίλιππος Καβουνίδης , ΔΟΠΑΠ), και οι σχολικές επιτροπές έχουν ΗΔΗ  κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα,  προχωρήσει είτε στην προμήθεια , είτε στην παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών τους , έχοντας λάβει υπόψη τη διαμορφωθείσα διεθνή συγκυρία πτώσης των τιμών, εξοικονομώντας με την κίνηση αυτή πόρους για την επόμενη χρονιά.

 Ήταν αυτονόητη κίνηση και επιλογή με προφανή ωφέλεια για το δημότη , ενταγμένη στον άμεσο προγραμματισμό  αλλά και τον συνεχή αναπρογραμματισμό των κινήσεων  του Δήμου.

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας  για το ενδιαφέρον και την  «επιστολή – πρόταση»  της «Δημοτικής Αλλαγής» , αλλά  μια απλή επικοινωνία, θα ήταν αρκετή για να πληροφορηθούν ότι η κίνηση έχει ήδη γίνει και «πράξαμε τα δέοντα» όπως επισημαίνεται στην επιστολή.

Με ιδιαίτερη προσδοκία αναμένουμε την εκδήλωση ανάλογων πρωτοβουλιών , προτάσεων και σχεδίων στο μέλλον. Βοηθούν αναντίρρητα όλους μας.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Τσεμπέρης

Αντιδήμαρχος επικοινωνίας – εκπρόσωπος τύπου επιτροπής διαχείρισης κρίσεων.