Απάντηση δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού στην ανοικτή επιστολή του Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν.Βουτζά ”Η Πρόοδος”

825

Αγαπητοί φίλοι,

Οι Δημοτικές εγκαταστάσεις είτε αθλητικού , είτε πολιτιστικού , είτε οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου έχουν έναν και μόνο δικαιούχο : τον πολίτη  και υπέρ αυτού δημιουργούνται. Λειτουργούν δε  για  ένα και  μόνο στόχο: την προαγωγή του αθλητισμού και  του πολιτισμού  υπέρ του πολίτη και της κοινωνίας ως συνόλου. Μακριά από ιδιοκτησιακές λογικές και ενδεχόμενα μικροσυμφέροντα.

Στο πλαίσιο αυτό και με αμοιβαίο σεβασμό , τήρηση των κανόνων  και ειλικρινή συνεργασία για το καλό πολίτη και κοινωνίας, προχωράμε μπροστά.

Σε ό,τι αφορά στα  ερωτήματα που ξαφνικά και από το πουθενά ετέθησαν   στο «δημόσιο διάλογο»,   και τίθενται και στην ανοιχτή επιστολή σας, δεν αποτέλεσαν , ούτε αποτελούν στρατηγική επιλογή αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Δεν αποτελεί επίσης  επιλογή η απαρίθμηση των παρεμβάσεων που έχουμε κάνει για τη συντήρηση, αποκατάσταση και ομαλή  λειτουργία όλων των Δημοτικών υποδομών . Ήταν και είναι υποχρέωσή μας όπως και κάθε Αρχής και κρινόμαστε για αυτό από τον πολίτη.

Αμοιβαίος σεβασμός, τήρηση των κανόνων και ειλικρινής συνεργασία ήταν και παραμένουν  οι στόχοι μας ώστε να μεγιστοποιείται το όφελος για πολίτες και κοινωνία σε κάθε Δημοτικό «κύτταρο»  Αθλητισμού και Πολιτισμού στον τόπο μας.

Δίκη προθέσεων δεν κάναμε ποτέ. Ούτε όμως δηλώσεις «νομιμοφροσύνης». Ο πολίτης είναι ο τελικός κριτής όλων μας.