Απάντηση Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου για τις επιχωματώσεις στην Διώνη (αεροφωτογραφία)

452

 

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς απάντησε σε καταγγελία του Συλλόγου μονίμων κατοίκων Διώνης ”Ωκεανίς” σχετικά με επιχωματώσεις στο Αθλητικό Κέντρο Διώνης, την οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

”Το μαύρο περίγραμμα αποτελεί το νέο νόμιμο διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης στη Διώνη, πριν το αθλητικό κέντρο του οικισμού.
Η διαμόρφωση έγινε νομίμως με χώμα ύψους επίστρωσης μέχρι 25 εκ. για την επίπεδοποίηση του χώρου για ασφαλή πρόσβαση των αυτοκινήτων των προερχόμενων, που στάθμευαν πριν πάνω στην οδό Καβράκου και δημιουργούσαν κίνδυνο για τους οδηγούς.

Ο περιγεγραμμένος χώρος με μαύρη γραμμή είναι σχεδόν στο σύνολο του ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ (650 τμ)- πλην 80 τμ – που εκ παραδρομής μπήκε προσωρινά χώμα γιατί δεν υπήρχε σαφές όριο με τη χαρακτηρισμένη περιοχή (πράσινη περιοχή).
Μακριά από οποιοδήποτε δασικό στοιχείο (πράσινο τμήμα) και όταν έγινε αντιληπτό άμεσα απομακρύνθηκε η λεπτού στρώματος εναπόθεση χώματος, από τις υπηρεσίες του δήμου.

Αυτή είναι η ξεκάθαρη αλήθεια απέναντι στη συκοφαντία και το ψέμα κάποιων., που έχουν μνήμες απο αλησμόνητες εποχές που ευδοκιμούσε η “κακοήθεια”
Όλους αυτούς τους χαρίζω στους πολίτες που επιθυμούν την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού.

Στην αντιδιαμετρική θέση αυτοί που θέλουν τη βολή τους και την ΜΗ ανάπτυξη.
Δυστυχώς γι’αυτους η αλήθεια δεν κρύβεται και τα έργα που έχει ανάγκη ο οικισμός της Διώνης δεν θα σταματήσουν.
Η απάντηση γιατί αργούν είναι οι συμπεριφορές κάποιων που διακατεχονται από συναισθήματα “αλληλεγγύης” προς κάποιες ” επιλεκτικές αρχές”

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ