spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Απάντηση Κατερίνας Τράση σε άθλια και υποκινούμενη συκοφαντική δυσφήμιση

Δεν συνηθίζω να απαντώ σε trolls και άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής βοηθείας. Αλλά σήμερα για πρώτη- και ελπίζω τελευταία- φορά θα δημοσιοποιήσω κάτι που αφορά την προσωπική μου ζωή, προκειμένου να βάλω στη θέση τους κάτι άθλια αγγλομαθή ανθρωπάκια που τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους το όνομά μου.
Ασχολούνται μαζί μου εδώ και χρόνια, κρυμμένοι πίσω από μια σελίδα του facebook, και δεν έχω απαντήσει ποτέ διότι τους περιφρονώ, και τους θεωρώ περιθωριακούς. Αυτή τη φορά όμως ενέπλεξαν σε προσωπική μου υπόθεση τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου, προσπαθώντας να τον συκοφαντήσουν ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών.
Στο σαλεμένο τους μυαλό, σύμφωνα με το σενάριό τους, ο Δήμαρχος μου έδωσε το φορτηγό του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, προκειμένου να μετακομίσω από την οικία μου στο Πικέρμι, επειδή δήθεν τον στηρίζω στις εκλογές και είναι φίλος μου. Μάλιστα σύμφωνα με το ειρωνικό δημοσίευμα των παρανοϊκών αυτών τύπων (που όλα αυτά τα λένε ανώνυμα, κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο) έχω αφιερώσει όλη μου την ύπαρξη και τα ΜΜΕ που κατέχω, για την επανεκλογή του Δημάρχου, προκειμένου να αποκομίσω οφέλη στο μέλλον.
Αγαπητοί μου φίλοι, εργάζομαι αδιαλείπτως από 18 ετών, και δεν επιτρέπω σε κανέναν άθλιο και εμμονικό να συκοφαντεί το πρόσωπό μου και τα ΜΜΕ που κατέχω, υπονοώντας διαπλοκή. Ελέγχομαι από την εφορία για το πόθεν έσχες λόγω του ότι έχω ΚΑΔ εκδότη και δημοσιογράφου. Αφιερώνω πάνω από 12 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα στο λειτούργημα αυτό που λατρεύω, κάνοντας ελεύθερο ρεπορτάζ, είμαι φωτογράφος, κάμεραμαν, παρουσιάστρια, σκηνοθέτις, αρθογράφος, και πολλά άλλα ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι, μια μετακόμιση μπορώ να την πληρώσω.
Ακολουθεί η απόδειξη του επαγγελματία που ανέλαβε την μετακόμισή μου. Η απόδειξη αυτή ήδη έχει σταλεί εκεί που πρέπει αρμοδίως, και τα πράγματα θα ακολουθήσουν την νόμιμη οδό. Έτσι, για να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Σε λίγο οι ανώνυμοι θα ξεσκεπαστούν από τον εισαγγελέα και θα είμαι η πρώτη που θα δημοσιοποιήσω τα ονόματά τους. Προειδοποιώ δια της παρούσης και όλους όσοι με συκοφαντήσουν  στο μέλλον, ότι θα κινηθώ δικαστικά εναντίον τους, όπως έχω κάνει και στο παρελθόν, άλλωστε.
Κατερίνα Τράση
Εκδότρια εφημερίδας Polis Media – RPN.GR – ANATTICA.GR

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR