Απάντηση Β.Μπουρνού σε Σ.Κάρλο και Αγγ.Ξηντάρα : Σας παραδίδω στην κρίση των πολιτών

525

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς απαντά στις σημερινές κατηγορίες του επικεφαλής της ”Δημοτικής Αλλαγής” Σπύρου Κάρλου και της δημοτικής συμβούλου Αγγελικής Ξηντάρα:

H κα Ξηντάρα και ο κ. Κάρλος “ξύπνησαν”, γιατί κατά τα άλλα είναι παντού απόντες.

Δεν έχουν αντιληφθεί ότι τα έργα ανάπλασης κοινοχρήστων χώρων δεν απαιτούν “άδεια” από καμιά επιτροπή. Αυτή η δημοτική αρχή κινείται πάντα εντός πλαισίου νομιμότητας κάτι που δεν το είχαν συνηθίσει κάποιοι που αντιμετώπιζαν τη διαχείριση δημοτικών θεμάτων ως προσωπικές υποθέσεις.

Το πεδίο “αντιπαράθεσης” που διάλεξαν δεν είναι προνομιακό για όλους αυτούς τους αυτόκλητους προστάτες γιατί ξεχνούν ότι η σχετική σύμβαση συνεργασίας με την ανταποδοτική ανακύκλωση έχει εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο ενώ η προώθηση τέτοιων δράσεων ανακύκλωσης έπρεπε να αγκαλιάζεται και όχι να τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Ο καθένας πραγματικά αποδεικνύει καθημερινά τις πραγματικές του προτεραιότητες. Για την δημοτική μας αρχή μοναδική προτεραιότητα αποτελεί η προσφορά στην κοινωνία και η προώθηση λύσεων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Τέτοιες διχαστικές δηλώσεις και συμπεριφορές τις παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών.