spot_img
18.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Απίστευτο επεισόδιο πάνω από τάφο – 60χρονος χτύπησε με μαρμάρινο σταυρό τη νύφη του στο κεφάλι – rpn

 

 

Ο θάνατος ενός εκ των τριών αδελφών μιας οικογένειας σε χωριό ανατολικά της Θεσσαλονίκης στάθηκε η αφορμή για να ακολουθήσει δικαστική διαμάχη των άλλων δύο με πρωταγωνίστρια τη μικρότερη νύφη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, την ώρα της ταφής του θανόντος και αδελφού του συζύγου της, η 50χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως ο άλλος του αδελφός την χτύπησε με έναν μαρμάρινο σταυρό που άρπαξε από παρακείμενο τάφο. Καταθέτοντας σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, η καταγγέλλουσα σημείωσε πως φοβήθηκε για τη ζωή της και πρόσθεσε πως ο κατηγορούμενος επιχείρησε να τη χτυπήσει ξανά με το βαρύ αντικείμενο.

Σύμφωνα με την ίδια, αφορμή στάθηκε η φράση «εγώ σε συγχωρώ για αυτά που μου έκανες, ο Θεός να σε συγχωρέσει» που είπε απευθυνόμενη στον νεκρό, όπως μεταδίδει η voria.gr.

Η απολογία του 60χρονου
Στην απολογία του ο 60χρονος, που κάθισε στο εδώλιο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε ότι η νύφη του έχασε την ισορροπία της και έπεσε μόνη της πάνω στον σταυρό την ώρα που έφευγε τρέχοντας από την κηδεία αφού πρώτα είχε πει την παραπάνω φράση, που για τον ίδιο ήταν ύβρις, όπως μετέφερε στο δικαστήριο. Παράλληλα υποστήριξε πως οι σχέσεις με τη νύφη του ήταν τεταμένες και ότι τον στοχοποίησε με την καταγγελία.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την πράξη και του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή, αποδεχόμενο την αγανάκτησή του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος και του αναγνώρισε το εν λόγω ελαφρυντικό καθώς και του σύννομου βίου.

Πριν από την λήξη της ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο διέταξε την απόδοση του μαρμάρινου σταυρού που είχε κατασχεθεί στο στάδιο της προανάκρισης στον ιδιοκτήτη του διπλανού τάφου.

 

Αυτή την εβδομάδα

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

ΝΕΑ

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

Revoil Νικολάου στο Πικέρμι: Καθαρό παρμπρίζ για κάθε διαδρομή

Όταν η βροχή ξεκινά, η καθαρή ορατότητα γίνεται προτεραιότητα....

Θύελλα Ραφήνας Β΄: Πρεμιέρα στην Παιανία και κάλεσμα στήριξης

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας θα είναι ο Παμπαιανικός, σε...

RPN.GR