Από σήμερα το Ντράφι έχει το δικό του εντευκτήριο!(φωτο-βίντεο)

347

Σήμερα το απόγευμα το Ντράφι πήρε ζωή!Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά μέσα και έξω το νέο εντευκτήριο του Πικερμίου!

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ερίκεια Αικ. Πήλιου δεν σταματούσε να επευφημεί τον Δήμαρχο προσωπικά,αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να γίνει αυτό το εντευκτήριο πραγματικότητα!

Και αφού έγινε ο πατροπαράδοτος αγιασμός,ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ.Ευάγγελος Μπουρνούς,εξήγησε στον κόσμο τα προβλήματα που καθυστέρησαν την πραγματοποίηση του όμορφου αυτού εντευκτηρίου,που ευελπιστούμε όλοι ότι θα γίνει ο νέος τόπος συνάντησης από δω και πέρα των Ντραφιωτών!

Η χρηματοδότηση έγινε εκτός από τον δήμο Ραφήνας-πικερμίου, από τον ευεργέτη της περιοχής μας Αθανάσιο Μαρτίνο,και από το Σύλλογο ”Ερίκεια”.

Ο Ευάγ.Μπουρνούς με τον ναύαρχο Ι.Ιωάννου

Και αφού τέλειωσε ο αγιασμός είχαμε την χαρά και την τύχη να ακούσουμε ζωντανά πιάνο και πολύ ωραία τραγούδια από τον Ντραφιώτη κ.Αντωνέλλο όπως μπορείτε να δείτε στην ζωντανή μετάδοση που κάναμε μέσω του facebook του rpn.

Και στον εξωτερικό,πανέμορφο χώρο της Αχαιών,υπήρχε φανταστικός μπουφές από τον Αντώνη Δαβερώνη του LAFORET, με μεζέδες και κρασί.Εκεί λοιπόν στήθηκαν πολλά ”πηγαδάκια” από τα οποία βγάλαμε πολλά λαβράκια τα οποία θα σας αποκαλύψουμε εν ευθέτω χρόνω!Κ.Τ