Αποχαιρετιστήρια Συνάντηση Μαθητών Φιλαρμονικής Ραφήνας-Πικερμίου

252

Το Σάββατο 4/7 στις 11.30 π.μ. πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Ραφήνας-Πικερμίου μια αποχαιρετιστήρια συνάντηση του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Γιώργου Καλούδη, της δασκάλας Θεωρητικών της Φιλαρμονικής Ελένης Κεφαλίδου και των μαθητών του Τμήματος Θεωρίας.

Ήταν η πρώτη συνάντηση που έγινε μετά από το lockdown που επεβλήθη στα πλαίσια των μέτρων που είχαν εξαγγελθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού και έγινε λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας που ισχύουν έως σήμερα.

Δυστυχώς δε μπόρεσαν να παραβρεθούν όλα τα παιδάκια διότι αρκετά είχαν φύγει ήδη για διακοπές, ανανεώσαμε όμως με όλους το ραντεβού μας από Σεπτέμβριο για να ξεκινήσουμε δυναμικά και να αναπληρώσουμε το κενό που δημιουργήθηκε με τη μεγάλη αυτή διακοπή της λειτουργίας της Φιλαρμονικής.

Από τη Φιλαρμονική μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν σ’ αυτή τη συνάντηση αλλά και αυτούς που δε μπόρεσαν να είναι, να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών οι οποίοι στηρίζουν τα παιδιά τους στην ενασχόληση τους με τη μουσική, να ευχαριστήσουμε και κάποιους παλαιότερους μαθητές (μουσικούς της Ορχήστρας μας πλέον) που παραβρέθηκαν και “ζωντάνεψαν” περισσότερο τη συνάντηση αυτή.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ τον Σεπτέμβριο!!