spot_img
18 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Αποκλειστικό: Η ΠΟΔΙΝ του Λιμενικού Ραφήνας συνέλαβε άντρα με κοκαϊνη με την βοήθεια του ”Ράντο”

 

 

Με την συνδρομή και την πολύτιμη βοήθεια του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μύρινας Λήμνου, η ΠΟΔΙΝ (Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, υπό τις διαταγές του Κεντρικού Λιμενάρχη Γιώργου Κατσούλη, και με την βοήθεια του αστυνομικού σκύλου ΄΄ΡΑΝΤΟ”, συνέλαβαν άντρα Ελληνικής υπηκοότητας 40 περίπου ετών, στη Λήμνο, με 60 γραμμάρια κοκαϊνη σε βράχο.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, όταν πληροφορία από το Λιμεναρχείο Μύρινας μιλούσε για άνδρα, κάτοικο Λήμνου, ο οποίος είχε κανονίσει να παραδώσει το αυτοκίνητό του ασυνόδευτο μέσω μεταφορικής εταιρείας να ταξιδέψει για Λήμνο, από το λιμάνι του Λαυρίου με το πλοίο ”Aqua Blue”, ενώ ο ίδιος μετέβη αεροπορικώς στη Λήμνο. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 3 άτομα από την ΠΟΔΙΝ Ραφήνας μαζί με τον πολύτιμο σκύλο ”Ράντο” που είναι εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος να μυρίζει ναρκωτικά και πήγαν στο λιμάνι του Λαυρίου. Βρήκαν το αυτοκίνητο, και ανακάλυψαν την κοκαϊνη, επιμελώς κρυμμένη μέσα σε γυάλινο βαζάκι με ρίγανη, μέσα στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου. Ενώ το αυτοκίνητο θα ταξίδευε Δευτέρα, λόγω απαγορευτικού, σάλπαρε σήμερα Πέμπτη πρωϊ στις 6. Μαζί ταξίδεψαν και τα εκπαιδευμένα στελέχη της ΠΟΔΙΝ, αλλά και ο ”Ράντο” με τον συνοδό του. Το απόγευμα στις 4 έφτασαν στη Λήμνο. Εκεί μόλις ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το παρέλαβε, συνελήφθη αμέσως, έγινε ελεγχόμενη μεταφορά του, και αύριο θα φθάσουν Λαύριο και θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα. (Στην φωτογραφία βλέπετε τον ”Ράντο” με τον συνοδό του και την κοκαϊνη που βρέθηκε). Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας αλλά και στο Λιμεναρχείο Μύρινας, το οποίο μαθαίνουμε ότι επίσης έχει σημειώσει επιτυχίες σχετικές με ναρκωτικά. Μάλιστα πληροφορίες μας είπαν ότι πρόσφατα συνέλαβαν ζευγάρι στο αεροδρόμιο της Λήμνου με 250 γρ ηρωϊνη.

Τα συγχαρητήριά μας και στον Κεντρικό μας Λιμενάρχη Γιώργο Κατσούλη, που πήρε βαθμό και πλέον είναι Πλοίαρχος! Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR