Αρνητικός στο τεστ του covid-19 o ιατρός του ΕΥ ΖΗΝ Γ.Χριστόπουλος

992
Το γηροκομείο ΕΥ ΖΗΝ, είναι ένα πρότυπο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων, που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαμονής και διαβίωσης.
Μέτρα προστασίας κατά του Κορωναιού έχουν παρθεί  από τον ιατρό του Γηροκομείου κύριο Γιώργο Χριστόπουλο, ένα μήνα σχεδόν ,πριν ανακοινωθούν τα μέτρα  από την κυβέρνηση. Έχει σταματήσει το επισκεπτήριο , έχει γίνει ενημέρωση του προσωπικού, και έχει  απαγορεύσει τις νέες εισαγωγές.
Την Πέμπτη το βράδυ  9 Απριλίου , συνέβη ένα περιστατικό, με μια κυρία, που έπαθε πνευμονία από εισρόφηση και ο γιατρός  αποφασίζει να την στείλει στο νοσοκομείο, Υγείας Μέλαθρον ,λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της  και ζήτησε ο ίδιος μάλιστα,  να γίνει το test  στη γυναίκα , το οποίο  μετά από δυό μέρες βγαίνει θετικό.
Ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ τηλεφωνικά και εχθές Κυριακή των Βαΐων, ο ΕΟΔΥ παίρνει δείγματα από το προσωπικό, αλλά και από τους τρόφιμους. Ο κύριος Τσιόδρας και ο κύριος Χαρδαλιάς ξεναγήθηκε από τον κύριο Χριστόπουλο, με όλες τις προφυλάξεις , στους  χώρους του γηροκομείου.  Σε test υποβλήθηκε  κι ο ίδιος ο γιατρός του ιδρύματος ,  το οποίο  βγήκε αρνητικό.
Ο γιατρός κύριος Χριστόπουλος βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της μάχης από την αρχή της πανδημίας ,αψηφώντας τους κινδύνους που είναι εκτεθειμένος . Ευσυνείδητος και έντιμος, απέναντι στον άνθρωπο πάντα.
Το σύνολο των θετικών  στα test του γηροκομείου είναι δέκα. Όλοι τους ασυμπτωματικοί.  Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο άμεσα.
Ο κύριος Χριστόπουλος  έχει δηλώσει  ως γιατρός ,παρόλη την έκθεσή του στον κίνδυνο, στη καθημερινότητα, στον αγώνα  υπέρ του ανθρώπου, ότι βρίσκεται στη πρώτη γραμμή μάχιμος , να προσφέρει τη βοήθειά του όπου χρειαστεί, στο κέντρο υγείας της Ραφήνας, στις Κυκλάδες ή όπου τον έχουν ανάγκη.
Ένας  γιατρός που τον χαρακτηρίζει η ανθρωπιά  η ευσυνειδησία ,αλλά και ο όρκος του Ιπποκράτη , δηλώνει παρών. Προσφέρει και θα προσφέρει στην υγεία το καθήκον του, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.