spot_img
18.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Αρτέμιδα: Θρίλερ με την εξαφάνιση 30χρονου ύστερα από καβγά – «Πιστεύω ότι ο Γιώργος κινδυνεύει»

 

 

Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών του 30χρονου Γιώργου Τσακνατσή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από επτά ημέρες, από την περιοχή της Αρτέμιδας. Είχε προηγηθεί ένας καβγάς μεταξύ του 30χρονου και του πατέρα του, ο οποίος απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει τον Γιώργο ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Ο πατέρας του Γιώργου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα όσα συνέβησαν την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 20 Σεπτεμβρίου. «Στις 12 μου λέει “πάω για περπάτημα”. Του λέω, “πάμε μαζί”. Περπατούσαμε κανένα μισάωρο, του λέω “αγόρι μου πού θα πάει αυτό τώρα”. Άρχισε να τρέχει, τον κυνήγησα. Μέχρι τις 2 ώρα κυνηγιόμασταν. Πέρναγε τον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας πάνω-κάτω. Του λέω, “δεν μπορώ να σε ακολουθήσω, μία ευχή σου δίνω: εύχομαι να σε βοηθήσει ο Θεός, γιατί είσαι μόνος σου τώρα, εγώ δεν μπορώ να σε ακολουθήσω“».

Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του είπαν πως ο γιος τους είχε έναν συγκρουσιακό χαρακτήρα και τσακωνόταν συχνά τόσο με εκείνους, όσο και με την σύζυγό του. Φίλος του Γιώργου μίλησε στην εκπομπή και έκανε λόγο για ένα «παιδί με χρυσή καρδιά». «Είναι ένα ήσυχο και καλό παιδί… Ήθελε να βρει μια δουλειά… Πιστεύω ότι ο Γιώργος κινδυνεύει», είπε ο φίλος του.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR