Ασπραδάκης: Υποψηφιότητα Εκλογές 7 Ιουλίου

390

Αγαπητοί φίλοι,


Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα της ενθάρρυνσης τόσο των δικών μου ανθρώπων όσο και των εκατοντάδων φίλων μου σε όλη την Ανατολική Αττική.

Άλλωστε πάντοτε στον απλό πολίτη στηριζόμουν και αυτό θα κάνω και τώρα.

Ζητώ τη στήριξή σας. Θέλω και μπορώ να είμαι η φωνή σας.


Παντελής Ασπραδάκης 
Γιατί ζητάω την στήριξή σας


Η χώρα μας χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και μεγάλες αλλαγές για να πάει μπροστά. Στα 10 χρόνια κοινωνικής και οικονομικής κρίσης έγιναν πολύ λίγα σε σχέση  με όσα χρειάζονταν για να μας απαλλάξουν μια και καλή από τα μνημόνια και να μας δώσουν πίσω την οικονομική μας ανεξαρτησία και το κυριότερο την αξιοπρέπειά μας.

Η χώρα χρειάζεται δίκαιη και διαφανή φορολόγηση, δίκαιη και άμεση απονομή δικαιοσύνης, ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, δραστική μείωση της ανεργίας, καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, καλύτερη υγεία και παιδεία, μείωση της εγκληματικότητας και αποκατάσταση των αδικιών που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Το Κίνημα Αλλαγής εκφράζει τις αξίες και τα πιστεύω μου. Αποτελεί τη συνέχεια ενός πολιτικού φορέα που πρόσφερε πολλά στην πατρίδα και στον πολίτη.

Που έκανε πραγματικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες σήμερα προσφέρουν σημαντικά στην καταπολέμηση της Φοροδιαφυγής, της Διαφθοράς, της Παραοικονομίας και συνέβαλαν αποφασιστικά στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης.

Παρά τα προβλήματα και λάθη του παρελθόντος, το κίνημά μας είναι αυτό που άλλαξε την Ελλάδα.

Δημιουργήσαμε δυνατότητες και ευκαιρίες για όλους τους Έλληνες.

Δημιουργήσαμε μια νέα Ελλάδα.

Με μεγάλες, πρωτόγνωρες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

Σήμερα είμαστε και πάλι παρόντες, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, και συμμέτοχοι, σε αυτήν την μεγάλη πρόκληση.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα λέμε όχι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Είμαστε με τον απλό πολίτη, τον καθημερινό άνθρωπο, που παλεύει για μια καλύτερη ζωή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ πολιτεύονται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα στη χώρα τα τελευταία 10 χρόνια. Τους είδαμε στην πράξη και έχουν τεράστια ευθύνη. Εμείς έχουμε κάνει αυστηρή αυτοκριτική και έχουμε πληρώσει το τίμημα.

Σήμερα έχουμε το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα, έχουμε την εμπειρία, τα στελέχη και τις προτάσεις να συνεισφέρουμε εποικοδομητικά όπως κάναμε πάντα.

Και για την Ανατολική Αττική η επόμενη ημέρα μπορεί να είναι καλύτερη.

Με καλύτερες υποδομές, με λιγότερη εγκληματικότητα και ανασφάλεια, με μέτρα συνολικής πολιτικής προστασίας που θα προφυλάσσουν τη ζωή και την περιουσία μας, με ανάπτυξη και έργα που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας σε πολλαπλά επίπεδα. Οι καταστροφικές πυρκαγιές του προηγούμενου καλοκαιρού δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξεχαστούν. Οφείλει η νέα κυβέρνηση να δείξει μέριμνα στους πληγέντες, να ενδιαφερθεί για τα προβλήματα που έχουν προκύψει και να διαμορφώσει την περιοχή συνολικά με σύγχρονο και λειτουργικό τρόπο. Όσα τραγικά βιώσαμε δεν πρέπει να επαναληφθούν ποτέ!

Όλα αυτά που είναι ζητούμενα χρόνων και πολλά δεν έχουν πραγματοποιηθεί, θέλω και προσδοκώ να γίνουν, ώστε να συμβάλλουν σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενεών.

Πάντα αισθανόμουν την ευθύνη για ενεργό συμμετοχή στα κοινά και πάντα θεωρώ χρέος μου να μεταφέρω τη φωνή του κόσμου, την αγωνία, τους προβληματισμούς του.

Έχοντας για όπλα μου την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και τη σκληρή δουλειά ζητάω την στήριξη σας για να εκπροσωπήσω την Ανατολική Αττική. 

Για να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα και να βελτιώσουμε την κοινωνία και την καθημερινότητά μας.

 


*Η Ανατολική Αττική περιλαμβάνει τις παρακάτω περιοχές:

Άγ. Κωνσταντίνος(Καμάριζα)

Αγ. Στέφανος

Ανάβυσσος

Ανθούσα

Άνοιξη

Αρτέμιδα (Λούτσα)

Αυλώνα

Αφίδναι

Αχαρναί (Μενίδι)

Βάρη

Βαρνάβας

Βούλα

Βουλιαγμένη

Γέρακας

Γλυκά Νερά 

Γραμματικό

Διόνυσος

Δροσιά

Θρακομακεδόνες

Κάλαμος

Καλύβια

Καπανδρίτι

Κερατέα

Κορωπί

Κουβαράς

Κρυονέρι

Λαύριο

Μαλακάσα

Μαραθώνας

Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο Ωρωπού

Νέα Μάκρη

Παιανία

Παλαιά Φώκαια

Παλλήνη

Πικέρμι

Πολυδένδρι

Ραφήνα

Ροδόπολη

Σαρωνίδα

Σπάτα

Σταματά

Συκάμινος

Ωρωπός

__________________________________

Παντελής Ασπραδάκης
υποψήφιος Βουλευτής Αττικής

π. Διευθυντής Λειτουργίας ΕΡΤ

Τηλ. 6982711444
Website: www.aspradakis.gr

Linkedin Pantelis Aspradakis

Facebook Pantelis Aspradakis