spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Aσπρόπυργος: Φόβοι για αντίποινα μετά τη δολοφονία 28χρονου – Παραδόθηκε ο δράστης

 

 

 

Παραδόθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης άνδρας, ο οποίος δήλωσε ότι πυροβόλησε και σκότωσε έναν 28χρονο στον καταυλισμό της Νέας Ζωής το απόγευμα της Δευτέρας 28/9 στον Ασπρόπυργο.

Ο άνδρας που παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ήταν αυτός ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του 28χρονου στον καταυλισμό, τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε. Φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 28χρονου κάποιοι Ρομά, φίλοι του θύματος πήγαν στο σπίτι του καθ’ ομολογία δράστη και έβαλαν φωτιά. Ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης κρατείται από την ΕΛΑΣ και θα δώσει την πρώτη του κατάθεση σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής σήμερα.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR