Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτης 29 Οκτωβρίου

174

Κριός
Σήμερα τα πάντα φαίνονται πιεστικά, ακόμη και μια μύγα που θα καθίσει επάνω σου. Η ανεκτικότητά σου είναι στο ελάχιστο, πρόσεχε τις αντιδράσεις σου.

Ταύρος
Να δώσεις σημασία σε όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα ή άσχημα και κυρίως να προσπαθήσεις να τα αποδεχτείς γιατί ενδεχομένως να μην γίνεται κάτι.

Δίδυμοι
Αν και είναι εκνευριστικό να μην σου βγαίνουν τα σχέδια, σήμερα πιθανότατα να είναι για καλό, ακόμη κι αν δεν φαίνεται καθόλου έτσι.

Καρκίνος
Μπορεί και να βοηθά να εστιαστείς καλύτερα στα «όχι» που ακούς στη δουλειά και το σπίτι, για να καταλαβαίνεις και τι είναι εφικτό γενικότερα.

Λέων
Μην χάνεις τον ενθουσιασμό σου εξαιτίας πρακτικών εμποδίων, μπορεί να σε καθυστερούν ή να χρειάζεται να αλλάξεις τις ρυθμίσεις, αλλά δεν είναι «όχι».

Παρθένος
Μπορεί να μην σου βγαίνουν ακριβώς οι τολμηρές και μεγάλες κινήσεις, όμως σου βγαίνει σίγουρα κάτι που είναι ρεαλιστικότατο και πραγματικό.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Ζυγός
Καμιά φορά οι υπερβολές στις σχέσεις είναι πιο χρήσιμες για να καταλαβαίνεις πού πατάς, από ό,τι η ηρεμία και η συνεννόηση. Δες το κι έτσι.

Σκορπιός
Ψάχνεσαι να κάνεις κάτι κι ευτυχώς δεν βρίσκεις εύκολα συνενόχους. Ευτυχώς για να κοσκινίσεις λιγάκι όλα αυτά που ψάχνεις, να δεις τι όντως έχει ουσία.

Τοξότης
Αυτό που λένε για τα βεγγαλικά, φανταχτερά αλλά με μικρή διάρκεια, δρα μάλλον προστατευτικά στα ερωτικά σου και σε σχέση με τις ιδέες σου.

Αιγόκερος
Μην ψάχνεσαι στο σπίτι και στην οικογένεια για φταίχτες, γυρνάει με μαθηματική ακρίβεια σε σένα. Πιάσε εσένα ευθύς εξ αρχής.

Υδροχόος
Μαζεύονται κάπως αυτόματα οι περιττές κινήσεις και κουβέντες, γιατί στοιχίζουν πολύ περισσότερο από ότι φανταζόσουν. Να προσέχεις περισσότερο.

Ιχθύες
Έχει αρχίσει και σου τελειώνει το πλεόνασμα σε υπομονή, άνεση ή χρήμα, πράγμα που ίσως βοηθά να είσαι ουσιαστικότερα επιλεκτικός στις φιλίες και τα σχέδιά σου.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα