Ραφήνα:Προσφορά τροφίμων και δώρων από την Αστυνομία στο Σύλλογο Τριτέκνων και Πολυτέκνων Αττικής.

475

Ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας (Τ.Α) Ραφήνας Αστυνόμος Δημήτρης Δελτσίδης μαζί με στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας , επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στη ραφήνα, τον Σύλλογο Τριτέκνων και Πολυτέκνων Αττικής Άγιος “Νεκτάριος” , και προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί.

Ο Δημήτρης Δελτσίδης παραδίδοντας τα “αγαθά” ανέφερε ” Θελήσαμε τις άγιες αυτές ημέρες να κάνουμε κάτι για ένα σύλλογο της περιοχής. Να προσφέρουμε κι’ εμείς ότι μπορούμε, να δείξουμε ότι η Αστυνομία έχει και άλλο πρόσωπο, εκτός απο το κατασταλτικό και τα υπόλοιπα. Η Αστυνομία έχει και ένα πρόσωπο κοινωνικό. Έτσι λοιπόν σκεφθήκαμε εσάς που εδρεύεται στη περιοχή μας , να σας προσφέρουμε ότι μπορούμε , για ανθρώπους και οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας , σε οτιδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. ”

Στέλεχος του Τ.Α Ραφήνας που συνόδευε τον Διοικητή του αναφερόμενος στη σημερινή “ευγενική χειρονομία” αυτού αλλά και των συναδέλφων του δήλωσε στο rpn.gr και στον Δημήτρη Αντωνάκο ” Η συγκέντρωση των όσων προσφέραμε αποκτά μεγαλύτερη αξία όχι λόγω ποσότητας ή υψηλής χρηματικής αξίας , αλλά λόγω του ότι προήλθε απο το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, το οποίο όμως προσφέρθηκε μέσα απο τη ψυχή όλων των στελεχών, σαν μια συμβολική χειρονομία, συμπαράστασης και αγάπης προς τις πολύτεκνες οικογένειες”

Μετά το πέρας της παράδοσης των “αγαθών” στο Σύλλογο και μέσω του rpn.gr o Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας έστειλε και τις ευχές του μέσω rpn.gr στους αναγνώστες μας. Ευχές για “Ένα κόσμο γεμάτο απο ελπίδα, αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Εύχομαι σε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.”