spot_img
33.9 C
Rafina
Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2026
spot_img

Ραφήνα:Προσφορά τροφίμων και δώρων από την Αστυνομία στο Σύλλογο Τριτέκνων και Πολυτέκνων Αττικής.

 

 

Ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας (Τ.Α) Ραφήνας Αστυνόμος Δημήτρης Δελτσίδης μαζί με στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας , επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στη ραφήνα, τον Σύλλογο Τριτέκνων και Πολυτέκνων Αττικής Άγιος “Νεκτάριος” , και προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί.

Ο Δημήτρης Δελτσίδης παραδίδοντας τα “αγαθά” ανέφερε ” Θελήσαμε τις άγιες αυτές ημέρες να κάνουμε κάτι για ένα σύλλογο της περιοχής. Να προσφέρουμε κι’ εμείς ότι μπορούμε, να δείξουμε ότι η Αστυνομία έχει και άλλο πρόσωπο, εκτός απο το κατασταλτικό και τα υπόλοιπα. Η Αστυνομία έχει και ένα πρόσωπο κοινωνικό. Έτσι λοιπόν σκεφθήκαμε εσάς που εδρεύεται στη περιοχή μας , να σας προσφέρουμε ότι μπορούμε , για ανθρώπους και οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας , σε οτιδήποτε άλλο πιστεύετε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. ”

Στέλεχος του Τ.Α Ραφήνας που συνόδευε τον Διοικητή του αναφερόμενος στη σημερινή “ευγενική χειρονομία” αυτού αλλά και των συναδέλφων του δήλωσε στο rpn.gr και στον Δημήτρη Αντωνάκο ” Η συγκέντρωση των όσων προσφέραμε αποκτά μεγαλύτερη αξία όχι λόγω ποσότητας ή υψηλής χρηματικής αξίας , αλλά λόγω του ότι προήλθε απο το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, το οποίο όμως προσφέρθηκε μέσα απο τη ψυχή όλων των στελεχών, σαν μια συμβολική χειρονομία, συμπαράστασης και αγάπης προς τις πολύτεκνες οικογένειες”

Μετά το πέρας της παράδοσης των “αγαθών” στο Σύλλογο και μέσω του rpn.gr o Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας έστειλε και τις ευχές του μέσω rpn.gr στους αναγνώστες μας. Ευχές για “Ένα κόσμο γεμάτο απο ελπίδα, αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Εύχομαι σε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.”

Αυτή την εβδομάδα

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 6 έως και 12 Αυγούστου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Πιερία: Νεκρός 33χρονος σε τροχαίο – Η μοτοσικλέτα του κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι

Τη ζωή του έχασε ένας 33χρονος οδηγός μοτοσικλέτας σε...

Πέθανε ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, 56 ετών, ιδρυτικό μέλος του ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα

Πέθανε ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, αιρετός του ΚΥΣΔΕ – Θλίψη...

Ραφήνα: Φωτογραφίες από την σύγκρουση των αυτοκινήτων στην Αρίωνος και Λ.Μαραθώνος

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή...

«Η νύχτα μυρίζει γιασεμί»: Μεγάλη συναυλία στη Ραφήνα για τον Μάριο Τόκα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Με μια μεγάλη συναυλία τίμησε ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου τον...

ΝΕΑ

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 6 έως και 12 Αυγούστου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Πέθανε ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, 56 ετών, ιδρυτικό μέλος του ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα

Πέθανε ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, αιρετός του ΚΥΣΔΕ – Θλίψη...

Ραφήνα: Φωτογραφίες από την σύγκρουση των αυτοκινήτων στην Αρίωνος και Λ.Μαραθώνος

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή...

Πικέρμι: Κάθε μέρα και μια σπιτική απόλαυση στο Οβελιστήριο των Φίλων!

Υπάρχουν γεύσεις που μας θυμίζουν το οικογενειακό τραπέζι: καλομαγειρεμένες,...

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στη Νέα Μάκρη την Παρασκευή 7 Αυγούστου

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαραθώνα 2026, ο Δήμος Μαραθώνος, υποδέχεται...

«Προλαμβάνω» για την παχυσαρκία: Σύγκρουση ΣΦΕΕ – Υπουργείου Υγείας για το clawback

Νέο μέτωπο ανάμεσα στο Υπουργείο Υγείας και τη φαρμακοβιομηχανία...

RPN.GR