Ασυνείδητος έκλεισε την θέση των αναπήρων έξω από το δημαρχείο Ραφήνας

204

Την αποκάλυψη έκανε συμπολίτης μας ο οποίος δημοσίευσε και την φωτογραφία για του λόγου το αληθές…Και σύμφωνα με τα λεγόμενά του η κυρία που εργάζεται στην υποδοχή του δημαρχείου έκανε φιλότιμες προσπάθειες να τον βρει αλλά αυτός αγρόν ηγόραζε…Ακολουθεί η περιγραφή του γεγονότος από τον κύριο που το ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα:

Την επόμενη φορά να βάλεις προστατευτικο στο πίσω τζάμι….. Είναι κρίμα και άδικο να είναι στη σκιά μόνο το μισό αυτοκίνητο. Ευτυχώς που απ ότι φαίνεται στη Ραφήνα δεν υπάρχουν άτομα με αναπηρία (εκτός από αυτούς που την έχουν στο μυαλό) και οι ράμπες είναι μόνο για διακόσμηση. Για όσους δε γνωριζουν είναι ακριβώς έξω από το δημαρχείο.
Οφείλω να διορθώσω τη δημοσίευση και να επισημάνω ότι η ευγενέστατη κυρία που βρίσκεται στην υποδοχή, κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να εντοπιστεί ο εν λόγω γάιδαρος και όταν το κατάφερε, η δικαιολογία του ήταν ( πάντα υπάρχει μια καλή δικαιολογία) πως ήταν έγκυος η γυναίκα του. ψψψττ μ@λ@κ@κο…θα μπορούσες να αφήσεις τη γυναίκα σου και να επιστρέψεις με τα πόδια….επίσης…….το μπλε σηματάκι που βλέπεις δείχνει …….΄΄ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ΄΄ και όχι……΄΄ ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ΄΄