spot_img
27.5 C
Rafina
Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2026
spot_img

Αθηνών-Κορίνθου: Έσβησε η φωτιά-Άνοιξε το ρεύμα προς Κόρινθο – rpn

 

 

 

Φωτιά ξέσπασε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου, το πρωί της Παρασκευής.

Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 10 το πρωί, όταν το φορτηγό ανετράπη και πήρε φωτιά. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα κατάφεραν να τη σβήσουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με την Τροχαία, αυτή την ώρα διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στη μεσαία και τη δεξιά λωρίδα, αλλά και στη ΛΕΑ στο 56ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, στην περιοχή της Κινέτας.

Ωστόσο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο οδηγός του βυτιοφόρου μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο Κορίνθου, εκτός κινδύνου.

Αυτή την εβδομάδα

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Αποτελέσματα Πανελληνίων: Αναταράξεις στα Πολυτεχνεία – Εκρηκτική άνοδος στη Φυσική – Σημαντική ενίσχυση στα Μαθηματικά

Χαμόγελα και ευχάριστες εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...

ΝΕΑ

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και ΕΥΔΑΠ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μία χρονιά

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. συνεχίζουν...

RPN.GR