spot_img
24.4 C
Rafina
Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025
spot_img

Αυγενάκης για το επεισόδιο στο “Ελ.Βενιζέλος”: «Λυπάμαι αλλά είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές» -anattica

 

Μετά την καταγγελία της Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων για επεισόδιο μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη με υπάλληλο του αεροδρομίου, ο βουλευτής της ΝΔ έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρει ότι λυπάται και ζητά συγγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση, αλλά την ίδια στιγμή δηλώνει «είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό ”άγριου ξυλοδαρμού”, ”λιποθυμιών”, ”χειροδικιών» από μέρους μου”.

«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο. Την ίδια στιγμή, όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό ”άγριου ξυλοδαρμού”, ”λιποθυμιών”, ”χειροδικιών” από μέρους μου.

Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας, καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φυσούνα επιβίβασης.

Τέλος αρνείτο κατ’ επανάληψη να μου επιτρέψει τη δυνατότητα επικοινωνίας με προϊστάμενό του ή άλλο υπεύθυνο της αεροπορικής εταιρείας ως ύστατη προσπάθεια να καταφέρω να ταξιδέψω στην ώρα μου, κάτι που με οδήγησε να προσπαθήσω να πάρω το τηλέφωνο από τα χέρια του για να μιλήσω ο ίδιος. Ωστόσο το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο», αναφέρει ο πρώην υπουργός.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ζήτησε εξηγήσεις για το περιστατικό.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Το «Φεγγάρι του Κόκκινου Ελαφιού» φώτισε τον έναστρο ουρανό – rpn

Ένα μαγευτικό θέαμα χάρισε το βράδυ της Πέμπτης 10...

Στο μικροσκόπιο η Revolut – Έρευνα για παραπλάνηση πελατών από τις Αρχές – rpn

Σοβαρές υπόνοιες για παραπλανητικές πρακτικές στη διαχείριση επενδυτικών υπηρεσιών...

Σειρήνες πυροσβεστικής αναστάτωσαν τους κατοίκους της Ραφήνας- τι συνέβη – rpn

Οι κάτοικοι της Ραφήνας τρομοκρατήθηκαν από σειρήνες πυροσβεστικών οχημάτων...

Ραφήνα: Μερίδα καλαμάκι χοιρινό του Μπαρμπαβάγγου – Η απόλαυση έχει όνομα!

Αν ψάχνεις το απόλυτο γευστικό ταξίδι στο πιάτο σου,...

ΝΕΑ

Στο μικροσκόπιο η Revolut – Έρευνα για παραπλάνηση πελατών από τις Αρχές – rpn

Σοβαρές υπόνοιες για παραπλανητικές πρακτικές στη διαχείριση επενδυτικών υπηρεσιών...

Σειρήνες πυροσβεστικής αναστάτωσαν τους κατοίκους της Ραφήνας- τι συνέβη – rpn

Οι κάτοικοι της Ραφήνας τρομοκρατήθηκαν από σειρήνες πυροσβεστικών οχημάτων...

ΕΣΗΕΑ για εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη: «Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται» – rpn

Σαφή και σθεναρή καταδίκη της απόπειρας τρομοκράτησης του δημοσιογράφου...

Το Γκρούφαλο στη Ραφήνα, στο Προαύλιο Γυμνασίου-Λυκείου, την Παρασκευή 11 Ιουλίου – rpn

Το Γκρούφαλο στη Ραφήνα, στο Προαύλιο Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας την Παρασκευή 11...

Έγκλημα στη Ροδόπη: Συνελήφθη η 21χρονη που δολοφόνησε 66χρονο στο χωριό Κάρδαμο – rpn

Σοκ προκαλεί η υπόθεση ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε το πρωί...

RPN.GR