Σήμερα Κυριακή του Θωμά live η Λειτουργία από την Παντοβασίλισσα της Ραφήνας!

707

Κατά την διάρκεια των ζωντανών μεταδόσεων που κάναμε ξεκινώντας από την Κυριακή των Βαΐων,έως και την Κυριακή του Πάσχα τα ξημερώματα,λάβαμε πάρα πολλά μηνύματα ,όχι μόνο από την Ραφήνα και την Ελλάδα,αλλά και από χώρες του εξωτερικού,που ζουν Έλληνες,Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Η συγκίνηση που νιώσαμε ακούγοντας τα καλά σας λόγια και τα ευχαριστώ σας,δεν πληρώνονται με όλο το χρυσάφι του κόσμου.Και πραγματικά,αισθανθήκαμε ότι κάνουμε λειτούργημα,μεταδίδοντας ζωντανή εικόνα από όλες τις Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας,που λόγω των περιοριστικών μέτρων,δεν μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει αλλιώς!

Σήμερα Κυριακή του Θωμά το πρωί στις 7 συντονιστείτε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook προκειμένου να παρακολουθήσετε ζωντανά εικόνα από την Κυριακάτικη Λειτουργία του Θωμά-Αντιπάσχα από τον Ι.Ν. Παναγίας Παντοβασίλισσας Ραφήνας.Η ζωντανή μετάδοση θα διαρκέσει από τις 07.00-10.00 .

Το μόνο που θα κάνετε είναι να πατήσετε ΕΔΩ.

Παναγία Παντοβασίλισσα Ραφήνας

Gepostet von Rafina Pikermi News am Samstag, 25. April 2020

Μόλις ανοίξει η σελίδα,πατήστε ”μου αρέσει” και μόλις ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση,θα λάβετε ειδοποίηση για να συνδεθείτε.μέσω του facebook του rpn.gr.

Χριστός Ανέστη!!