Αύριο Τετάρτη 11/12 στη γραμμή ο “Θεολόγος”

185
O Θεολόγος επέστρεψε στην Ραφήνα μετά από 40ήμερη συντήρηση.

Χθές Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:30 ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ επέστρεψε στη Ραφήνα από την ετήσια συντήρηση του που διήρκεσε 40 μέρες. Το πλοίο ολοκλήρωσε τις εργασίες επιθεώρησής του και από την Τετάρτη 11/12 αναλαμβάνει πάλι δράση στα απογευματινά δρομολόγια της γραμμής προς τα νησιά: Ανδρος, Τήνος, Μύκονος.

Το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π βρίσκεται ανελλιπώς στη γραμμή μας από τον Απρίλη του 2007 και από την πρώτη στιγμή κέρδισε την αγάπη του επιβατικού κοινού καθώς θεωρείται ένα από τα καλύτερα πλοία της ακτοπλοΐας μας. Εκτελεί ετησίως τα περισσότερα δρομολόγια στη γραμμή από κάθε άλλο πλοίο, αφού η χειμερινή του απουσία είναι πάντα σχετικά σύντομη.

Ο Θεολόγος δένει κοντά στο Andros που μόλις έχει επιστρέψει και έχει ξεφορτώσει.

Το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία το 2000. Αγοράστηκε το 2006 από την οικογένεια Παναγιωτάκη και σχεδόν επί ένα έτος πριν δρομολογηθεί ανακατασκευάστηκε πλήρως για τις ανάγκες της ακτοπλοΐας μας. Μεταφέρει περίπου 1200 επιβάτες και 300 αυτοκίνητα ή 70 μεγάλα φορτηγά.

Πλοίαρχός του από την αρχή της δρομολόγησής του είναι ο καπετάν Ιάκωβος Σκιαδάς από την Πάρο, με πολύχρονη παρουσία στη Ραφήνα αρχικά  ως αξιωματικός σε διάφορα πλοία και αργότερα ως πλοίαρχος του Εξπρές Αθηνά.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»