spot_img
19.2 C
Rafina
Σάββατο, 23 Μαΐου, 2026
spot_img

Bραβεία Grand Prix Maria Callas Monaco – RPN

Η Shirley Bassey και άλλοι λαμπεροί αστέρες τιμήθηκαν στα φετινά βραβεία Grand Prix Maria Callas Monaco, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και λάμψη στο κοσμοπολίτικο Μονακό. Η 5η διοργάνωση του Gala & Awards έλαβε χώρα στην Όπερα Salle Garnier του Monte Carlo, προσφέροντας μια μοναδική βραδιά γεμάτη φινέτσα και καλλιτεχνική μεγαλοπρέπεια.

Η Shirley Bassey, θρυλική φωνή και παγκόσμιο είδωλο, ήταν ανάμεσα στους τιμώμενους καλλιτέχνες που έλαβαν το διεθνούς κύρους βραβείο, αναγνωρίζοντας τη μακρόχρονη προσφορά της στη μουσική και την πολιτιστική κληρονομιά. Μαζί της, τιμήθηκαν επίσης προσωπικότητες όπως ο Plácido Domingo Jr., ο εξερευνητής Fabien Cousteau και η Πριγκίπισσα Olimpia Colonna, ενώ ξεχώρισε και η βράβευση του επιχειρηματία John Christodoulou για το έργο του.

Η εκδήλωση αποτέλεσε φόρο τιμής στη μνήμη και το έργο της θρυλικής σοπράνο Maria Callas, συνδυάζοντας την τέχνη με την κοινωνική προσφορά και την αριστεία. Η βραδιά περιλάμβανε gala dinner στο Café de Paris, όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια ατμόσφαιρα γεμάτη κομψότητα και λάμψη, αναδεικνύοντας το Μονακό ως κέντρο πολιτισμού και υψηλής αισθητικής.

Συνολικά, τα βραβεία Grand Prix Maria Callas Monaco επιβεβαιώνουν τη διαχρονική αξία της τέχνης και της δημιουργικότητας, τιμώντας προσωπικότητες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον παγκόσμιο πολιτισμό.

 

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Αρτέμιδα: Άμεση επέμβαση εθελοντών και Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε οικοπεδικό χώρο...

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 79-61: Ερυθρόλευκη παράσταση με άμυνα από ατσάλι και φόντο τον τελικό

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, επικράτησε με...

Λιμενικό Ραφήνας: Επιχείρηση διάσωσης για αλιευτικό με 7 επιβαίνοντες που προσάραξε σε βράχο

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στον δίαυλο των...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Άμεση επέμβαση εθελοντών και Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε οικοπεδικό χώρο...

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 79-61: Ερυθρόλευκη παράσταση με άμυνα από ατσάλι και φόντο τον τελικό

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, επικράτησε με...

Ηλικιωμένη έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο Φάληρο ενώ έκανε δουλειές

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Φάληρο,...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου συνεδριάζει για 19 θέματα

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σύμφωνα με...

RPN.GR