Χαμός με τις θέσεις εργασίας στο νέο σούπερ μάρκετ Mere,η εταιρία έβγαλε ανακοίνωση

484

Εκλεισαν μέσα σε 24 ώρες οι θέσεις εργασίας για το νέο ρωσικό σούπερ μάρκετ Mere ,το οποίο ζητούσε προσωπικό για τα καταστήματά του σε Λάρισα και Τρίπολη.

Η εταιρία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν μπορεί να δεχτεί άλλα βιογραφικά για θέσεις εργασίας, καθώς ήδη έχουν σταλεί εκατοντάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΡΟΣΟΧΗ: Προς το παρόν, η MERE δεν δέχεται άλλα email για αιτήσεις εργασίας. Όταν ανοίξουν πρόσθετες θέσεις, θα ανακοινωθεί εδώ. Ευχαριστούμε», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η είδηση που κυκλοφόρησε προ ημερών είναι πως η αλυσίδα SVETOFOR, γνωστή στην ΕΕ ως ΜERE, προαναγγέλλει την είσοδό της στην ελληνική αγορά με το μήνυμα «σε λίγο καιρό μαζί σας» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο.

Η αλυσίδα SVETOFOR, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.200 καταστήματα σε όλη την χώρα. Σήμερα ήδη λειτουργεί πολύ πέρα από τα σύνορά της, στην Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα και άλλες χώρες.

Η SVETOFOR επεκτείνεται σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ , Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες. Στην ΕΕ είναι γνωστή ως MERE.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα