spot_img
22.2 C
Rafina
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Χαρδαλιάς – «Κλείδωσε» η υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής

 

 

Κλειδώνει η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσει το θέμα της υποψηφιότητάς του στην περιφέρεια Αττικής.

Συνάντηση Χαρδαλιά με Παπασταύρο και Μπρατάκο στο Μαξίμου
«Ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

Χθες, το απόγευμα (29/7) ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε περάσει και πάλι το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αύριο, Δευτέρα, ενώ το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Χαρδαλιά θα γίνει την Τρίτη, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από Κύπρο και Λέσβο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, με το χρίσμα της ΝΔ, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως και ο Γιώργος Παπανικολάου.

Να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, στον οποίο είχε προτείνει ο πρωθυπουργός να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Γλυφάδας.

Η κίνηση αυτή του κ. Παπανικολάου επιβεβαιώνει πως ο ίδιος έφυγε από την κούρσα των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής.

Η ανακοίνωση Γιώργου Παπανικολάου

Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”.
Τα καλύτερα είναι μπροστά

H ενόχληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο του νυν περιφερειάρχη Αττικής εν μέσω πυρκαγιών που θύμισε σκηνικό πολέμου ήταν δεδομένη. Η συγγνώμη που ζήτησε ο κ. Πατούλης και η δικαιολογία ότι επρόκειτο για «μία κακή στιγμή» αν και ελήφθη στα υπόψιν δεν έσβησε την δυσαρέσκεια.

Εξάλλου, μετά την υπόθεση της παραίτησης του Νότη Μηταράκη, από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, επειδή βρισκόταν σε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από το πόστο, εν μέσω των πυρκαγιών, το μήνυμα από Μέγαρο Μαξιμού ήταν ξεκάθαρο. «Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές», ανέφεραν κομματικές πηγές και συμπλήρωναν πως τα μέλη της ΝΔ δεν μπορούν να βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την κοινωνία και να εκφεύγουν των αρχών της παράταξης.

Από την πλευρά του Γιώργου Πατούλη, κύκλοι του περιφερειάρχη ανέφεραν χθες το ενδεχόμενο να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής την προηγούμενη τετραετία, μετά τις πληροφορίες για άρση της στήριξης της ΝΔ στο πρόσωπό του. Χαρακτηριστικά ανέφεραν «η ενόχληση του πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγγνώμη ο κ. Πατούλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής».

Αυτή την εβδομάδα

Μάτι: «Δεν σταματούμε, δεν υποκύπτουμε» – Νέα παρέμβαση συγγενών θυμάτων και εγκαυματιών

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν για ακόμη μία φορά συγγενείς...

Νέος Βουτζάς: Έντονη διαμαρτυρία για τη μείωση των λεωφορειακών δρομολογίων από 34 σε 17

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις αλλαγές στη συγκοινωνιακή...

Σπάτα: Έκκληση για μάρτυρες τροχαίου κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει οδηγός που, σύμφωνα με την...

Γεράσιμος Βουδούρης για το ιατρείο στο Κολωνάκι: «Όλοι γνώριζαν για την πλασμαφαίρεση»

Σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία του ιατρείου στο Κολωνάκι,...

ΝΕΑ

Μεγάλη νησιώτικη γιορτή στο Πικέρμι με την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Μια μεγάλη γιορτή με άρωμα Αιγαίου διοργανώνει η Αθλητική...

Πικέρμι: Η εβδομάδα στρώνει τραπέζι στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κάθε ημέρα και μια διαφορετική σπιτική γεύση! Στο Οβελιστήριο...

RPN.GR