Χρήστος Σπίρτζης: “Στη Βουλή οι καταγγελίες πολιτών για υπέρμετρη αστυνομική βία και ακροδεξιά ρητορική ενστόλων”

147

 

Στη Βουλή οι καταγγελίες πολιτών
για υπέρμετρη αστυνομική βία και ακροδεξιά ρητορική ενστόλων

Δεν θα αφήσουμε την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των ακροδεξιών θυλάκων της αστυνομίας να κάνουν lockdown στην Δημοκρατία


Τα δημοσιεύματα* με τις καταγγελίες φοιτητών στα Ιωάννινα (https://bit.ly/3fyNnIP) και της οικογένειας Καττή στα Σεπόλια (https://bit.ly/33h9z51) για υπέρμετρη αστυνομική βία, για καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του πολίτη και για ακραία και χυδαία ρητορική απέναντι στους πολίτες, προκαλούν ανατριχίλα στο δημοκρατικό κόσμο της χώρας κι επιβεβαιώνουν ότι είναι κεντρική επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη η απελευθέρωση της δράσης ακροδεξιών θυλάκων εντός της ΕΛ.ΑΣ. και η τρομοκράτηση των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να επιτρέψει να συνεχιστεί ατιμώρητη η δράση των ακροδεξιών θυλάκων που ντροπιάζουν τη χώρα μας, την Ελληνική αστυνομία και θέτουν σε lockdown τη δημοκρατία.

 Καταθέτουμε ερωτήσεις στη Βουλή για τις συγκεκριμένες καταγγελίες και καλούμε, για μία ακόμη φορά, την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον αρμόδιο υπουργό, κ. Χρυσοχοΐδη, να δώσουν άμεσες εξηγήσεις για τα περιστατικά και να σταματήσουν άμεσα την τρομοκράτηση των πολιτών μέσω της βίας και της αυθαίρετης δράσης των ακροδεξιών θυλάκων που στιγματίζουν την Ελληνική Αστυνομία.

* επισυνάπτονται στιγμιότυπα από τα δημοσιεύματα

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα